De unde cumpărăm?

Dacă ţi-ai făcut o strategie de acţiune de Black Friday -ul acesta, e bine să ai în primul rând cont activ pe Media Galaxy ca să fii abonat la newsletter şi să fii la curent cu noutăţile. Urmăreşte ofertele în online, fă-ţi listă cu produsele preferate şi ca să fii sigur că preţurile sunt aceleaşi peste tot dă o fugă într-unul din cele 19 magazine Media Galaxy.

Aici, pe lângă contactul direct cu produsele dorite, vei fi îndrumat şi ţi se va răspunde la orice întrebare pe care o ai legat de promoţii, produse etc. De altfel poţi să testezi produsul pe care doreşti să-l cumperi, să faci comparaţii cu alte oferte pentru a te asigura că vei face cea mai bună alegere.

Trebuie să ai în vedere că Media Galaxy pune la dispoziţia ta experienţa cu oamenii din magazinele sale, servicii de livrare, notificări atunci când produsul selectat are un preţ mai scăzut, dar şi opţiuni de finanţare. Avantajul finanţării la Media Galaxy este că poate fi realizată foarte rapid şi în locaţii diferite, atât în online cât şi magazin.

În online ai posibilitatea de realizare de credite instant la orice produs prin Credex. Procesul e foarte simplu: îţi alegi produsele şi selectezi modalitatea de plată Rate online prin Credex. Mai departe vei intra în legătură video cu un consultant şi contractul va fi semnat online.

Asigură-te că ai la dispoziţie cartea de identitate!

O lună plus de promoţii Black Friday

Madia Galaxy aduce anul acesta cel mai mare Black Friday Ever, 35 de zile de super promoţii, cu o gamă variată de produse şi cele mai tari oferte. Dacă te întrebi de ce să să cumperi de la Media Galaxy, mai jos îţi oferim o serie de motive:

 - Ai parte de 35 de zile de oferte variate. Indiferent de ce ţi-ai pus în plan să cumperi, vei găsi reduceri atât la categoriile tradiţionale (maşini de spălat, frigidere, electrocasnice pentru bucătărie, televizoare, calculatoare), la gadget-uri de ultimă generaţie (telefoane, smartwatch-uri, laptopuri, tablete etc), dar şi la produse de înfrumuseţare şi îngrijire personală, articole baby, genţi de voiaj şi trolere, anvelope şi maşini de tuns iarba. Aşa că dacă vrei să scapi de bătăi de cap fă-ţi cumpărăturile pe mediagalaxy.ro pentru că sigur vei regăsi produsele pe care ţi le doreşti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 - Recorduri depăşite în fiecare zi: cele mai bune preţuri la electronice, electrocasnice, media şi produse IT&C;

 - Cea mai mare varietate de produse direct pe site sau în magazine, pe care alţii le au listate în stoc furnizor;

 - Valabilitate mai mare la promoţii, ca să găseşti ce îţi doreşti şi să ai timp să faci cea mai bună alegere atât la produse cât şi în materie de finanţare;

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

 - Consultanţa şi experienţa cu produsul: mergi într-unul din magazinele Media Galaxy să  te convingi de oferte şi să interacţionezi cu consultanţii noştri care îţi stau la dispoziţie!

Reducerile de bf le vei regăsi într-un catalog care va fi disponibil în online şi offline. Anul trecut cele mai mari reduceri au fost la telefoane, electrocasnice mari şi televizoare. Timp 35 de zile vei putea face cele mai bune alegeri şi vei fi surprins de reducerile noi care vor apărea de la o săptămâna la alta. Să ai în vedere şi alternative la produsele pe care le vrei (produse să aibă specificaţii cel puţin asemănătoare), pentru că dinamica vânzărilor e mai mare şi e posibil ca stocurile să se termine la un moment dat.

Concluzii

Partea bună a Black Friday-ului la Media Galaxy este că precede perioada sărbătorilor, astfel că poţi să pregăteşti din timp cadourile pentru cei dragi. Fie că doreşte un gadget, un aparat de bucătărie, cosmetice sau vrei să-l surprinzi cu alte idei, la Media Galaxy ai cea mai variată gamă de produse, preţuri imbatabile, posibilităţi de finanţare multiple şi magazine care-ţi aduc mai aproape produsele dorite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si