In articol:
Cel mai scump gem din Europa este realizat la Viscri, de o localnică. Un borcan costă 365 de euro. Pe lângă gustul deosebit, ceea ce îl face special este modul de ambalare.
Acesta este ambalat în cutie de lemn, făcută manual.
Citește și: EXCLUSIV: Oana Crîngaşu a creat un rai al ciocolatei de casă/ ” Singurul câștig este bucuria de a vedea cum proiectul meu de suflet se materializează”
Gherda Gherghiceanu a povestit ca gemul special este preparat la foc de lemne, din fructe culese chiar de ea, de pe dealurile satului Viscri.
Fructele folosite la producerea acestui gem sunt capsunile, macesele, corcodusele, precum si merele, toate preparate fara conservanti. Viscri este iubit de mulți vizitatori pentru peisajele pe care le oferă, dar și petru mâncărurile inedite.
Citeste si: Cine este și cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță: „I-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obișnuit”- kanald.ro
Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro
Citeste si: Ce avere are Călin Georgescu, candidatul care a provocat cea mai mare surpriză la alegerile prezidențiale- antena3.ro
Citește și: EXCLUSIV: Cum a creat o româncă o afacere profitabilă cu răstăuțe?/Anca Vălean: ”Sentimentul de satisfacție îți alungă orice greutate”
Oana Crîngaşu a creat un rai al ciocolatei de casă/ ” Singurul câștig este bucuria de a vedea cum proiectul meu de suflet se materializează”
O româncă a creat un atelier cu ciocolată de casă, insiparată fiind de un sat săsesc din Sibiu și a făcut investiții de aproximativ 12.000
de euro în afacerea ei.
Oana Crîngașu, mutată de peste doi ani în satul Șomartin din județul Sibiu a fost inspirată în ași deschide propria afacere pentru a aduce oamenii mai aproape, și pentru a-i face fericiți, așa cum îi place ei să spună. Astfel a lăsat domeniul bancar în urmă și a pornit încrezătoare pe drumul culinar, atât de interesant pentru ea.
Citește și: Povestea de succes a Anei: cum a ajuns de la îngrijitoare la patroana unui magazin cu produse tradiționale din Spania? „Întotdeauna am muncit mult”
Pentru visul ei, a făcut și un curs de bucătari în București, unde a avut atât de multe de învățat. Oana Crîngașu a vorbit
în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre afacerea ei, despre prețurile produselor sale dar și despre planurile pe care le are pentru brandul ei de ciocolată de casă.
”Ideea a pornit de la pasiunea mea pentru mâncare și gătit, ca mijloc de a aduce oamenii laolaltă și a-i face să se bucure de viață. Încă sunt la început și este foarte greu din punct de vedere a penetrării pieței și atingerii unui nivel stabil al vânzărilor, având în vedere că produsul meu este unul artizanal, prețul fiind peste medie, aceasta, în contextul în care piața este saturată de multe produse ieftine și puterea de cumpărare a oamenilor scade”, a explicat antreprenoarea.
Citeste si: Pensionarele vor primi 375 de lei, pe lângă pensie, în luna decembrie. Cine beneficiază de această sumă?- kfetele.ro
Citeste si: Orgoliul și mândria l-au ţinut pe Mihai Bendeac departe de Gabriel Cotabiţă: "Iartă-mă. Deși e prea târziu. Mi-am dovedit că sunt un om prea mândru"- radioimpuls.ro
Citeste si: Ce avere are Călin Georgescu, candidatul care a provocat cea mai mare surpriză la alegerile prezidențiale- antena3.ro
Citește și: Tendințe populare în materie de baterii de baie