Conform comunicatului transmis de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), județele care vor primi fonduri sunt: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Dâmboviţa, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea cu scopul de a fi refăcute utilități, obiective sociale, apărări de maluri, drumuri județene, poduri, punți pietonale, străzi și drumuri. 

Citeste si: Locatarii unui bloc din Capitală au crezut că a avut loc un cutremur: o schelă s-a prăbușit din senin în Sectorul 2

Cum au fost stabilite sumele

Sumele s-au stabilit în baza evaluărilor și analizelor realizate de către administrațiile locale, Inspectoratele pentru Situații de Urgență și Instituțiile Prefectului din cele 24 de județe afectate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Inundații catastrofale

Ce s-a întamplat în cele 24 de județe

Județele au fost afectate de diferite calamități naturale în luna iunie a acestui an. Au avut loc inundații, alunecări de teren, există pagube la infrastructura hidrotehnică, terasamentele şi malurile de apărare și structurile tuturor drumurilor.

Citeste si: Opt oameni au murit la New York, în urma inundațiilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si