Ionut a incercat sa-l salveze pe barbatul care s-a prabusit pe strada, in plina zi, in zona Garii de Nord din Capitala. Pentru ca acesta nu comunica si era incoerent, artistul de la Provincialii a pus mana pe telefon si a sunat la 112.

“De jumatate de ora asteptam ambulanta in zona Garii de Nord Bucuresti. Daca-l recunoaste cineva?”, a scris solistul, pe pagina sa de socializare, in dreptul unei imagini cu batranul care a cazut pe strada.

Pe pagina artistului s-a creat o intreaga nebunie, unii au incercat sa-l ajute cu informatii despre spitalele din apropiere, altii au distribuit imaginea in speranta ca cineva din familia lui il vede.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“A cazut in fata noastra, am asteptat 38 de minute ambulanta.

“Dupa 38 de minute au venit! Nu stiam daca sa-l miscam, nu vorbea si nu era deloc coerent!”, a raspuns Ionut lui Cristi Nistor, artist care a incercat sa ofere o mana de ajutor dupa ce a vazut postarea facuta de cantaretul de la Provincialii.

Rectific, 38 de minute a durat pana a venit ambulanta! Am sunat de doua ori la 112! Ultima oara ma certau cei de la dispeceratul ambulantei!”, a mai spus Ionut in postarile sale.

Barbatul a fost preluat de echipajul de pe ambulanta si dus la un spital din Capitala.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si