Close sidebar
Close sidebar

“38 de minute a durat pana a venit ambulanta! Am sunat de doua ori la 112! Ultima oara ma certau cei de la dispeceratul ambulantei!” Gestul impresionant facut de Ionut Ungureanu de la Provincialii dupa ce un barbat a cazut lat in fata lui!

Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii, a luat parte, zilele trecute, la o intamplare nefericita! Un barbat mai in varsta a cazut pe strada, in fata lui! Disperat, artistul a sunat la 112!

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ionut a incercat sa-l salveze pe barbatul care s-a prabusit pe strada, in plina zi, in zona Garii de Nord din Capitala. Pentru ca acesta nu comunica si era incoerent, artistul de la Provincialii a pus mana pe telefon si a sunat la 112.

“De jumatate de ora asteptam ambulanta in zona Garii de Nord Bucuresti. Daca-l recunoaste cineva?”, a scris solistul, pe pagina sa de socializare, in dreptul unei imagini cu batranul care a cazut pe strada.

Pe pagina artistului s-a creat o intreaga nebunie, unii au incercat sa-l ajute cu informatii despre spitalele din apropiere, altii au distribuit imaginea in speranta ca cineva din familia lui il vede.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

“A cazut in fata noastra, am asteptat 38 de minute ambulanta. “Dupa 38 de minute au venit! Nu stiam daca sa-l miscam, nu vorbea si nu era deloc coerent!”, a raspuns Ionut lui Cristi Nistor, artist care a incercat sa ofere o mana de ajutor dupa ce a vazut postarea facuta de cantaretul de la Provincialii.

Rectific, 38 de minute a durat pana a venit ambulanta! Am sunat de doua ori la 112! Ultima oara ma certau cei de la dispeceratul ambulantei!”, a mai spus Ionut in postarile sale.

Barbatul a fost preluat de echipajul de pe ambulanta si dus la un spital din Capitala.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI