Pentru că oamenii îşi doresc din ce în ce mai mult să integreze în casele lor cât mai multă tehnologie, care să le permită un stil de viaţă mai confortabil, vom vorbi astăzi despre modurile inteligente de control al întregii case. Chiar de pe smartphone sau tabletă, poţi da rapid indicaţii casei tale, din bucătărie şi până pe hol, din dormitor şi până în baie. În acest caz, un smartphone funcţionează exact ca un centru de comandă pentru întreaga ta casă, pe care îl poţi gestiona exact de unde vrei şi exact în modul cel mai convenabil.

Temperatura din locuinţă

Zilele calde vor fi mereu lângă noi în următoarea perioadă, aşa că aparatele de aer condiţionat sunt cu adevărat un bun de care nu te poţi lipsi în această vară. De aceea, află că îţi poţi seta acum temperatura din casă, chiar înainte să ajungi acasă de la birou. Imaginează-ţi doar: să vii din căldura de afară şi să păşeşti direct în confortul răcoros al casei tale, datorită tehnologiei extraordinare pentru locuinţele inteligente.

Mâncarea gătită

Să stai vara în bucătărie, la temperaturi extrem de ridicate, nu este chiar cel mai plăcut scenariu. De aceea, trebuie să ştii că acum tehnologia te ajută să stai mai departe de aburii mâncării pe care o prepari, dar să te bucuri în acelaşi timp de o masă copioasă, gătită în casă. Imaginează-ţi o aplicaţie ce memorează cu precizie timpii necesari pentru ca o omletă să se facă aşa cum trebuie, sau pentru ca o lasagna să nu se ardă.

Mai mult de atât, tu vei primi direct pe smartphone clipuri live, pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în bucătărie.

Securitate

Acum este mai simplu ca niciodată să fii mereu cu ochi în casă, chiar şi dacă nu eşti acolo. Poţi cumpăra rapid de pe net o cameră smart ce poate transmite oricând imagini live, chiar pe smartphone, dintr-o mulţime de locuri ale locuinţei tale.

Fie că ai un Huawei P20, un Samsung Galaxy S9, sau un iPhone X, sistemul de operare utilizat este compatibil cu aplicaţia de securitate folosită pentru protecţia familiei tale. Poţi primi notificări rapide, oriunde pe glob, atunci când senzorii camerei sesizează mişcări sau zgomote neobişnuite.

Restează routerul

Ştii că atunci când întâmpini o problemă cu reţeaua de net din casă, primul impuls este să resetezi routerul de care dispui. Asta înseamnă că trebuie să te dai jos din confortul patului tău, în cazul în care serialul la care te uitai nu mai merge, şi să umbli la firele din acest device. Ei bine, o simplă aplicaţie instalată pe smartphone te scuteşte de tot acest efort. De acum înainte, poţi reseta routerul chiar de pe propriul telefon mobil, cu ajutorul unei aplicaţii menite să îţi asigure mai multă libertate şi mai mult confort, atunci când te afli acasă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Locuinţele viitorului dispun de tehnologii de ultimă generaţie, ce le oferă locatarilor mai multă libertate şi mai mult confort. Un smartphone se poate transforma rapid într-un centru intuitiv de comandă pentru întreaga locuinţă, oferind utilizatorilor şansa de a stabili de la distanţă temperatura din anumite zone, de a găti, sau de a sta mereu cu un ochi în casă, chiar dacă se află la mii de kilometri depărtare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si