1. Unde se ascunde evadatul?

lată primul dintre aceste teste de logică. Poliția caută un deținut care a evadat și descoperă că se află într-una dintre aceste trei case. Polițistii aruncă o privire pe o fotografie aeriană a celor trei case. Îşi dau seama imediat în care casă se afla deținutul. Unde se ascunde deținutul?

Citeste si: Când se schimbă ora în octombrie 2021?


2. Testul figurilor geometrice


Această probă a fost extrasă dintr-un test lQ standardizat.

• Un geniu poate găsi rezolvarea în doar 10 secunde.
• Dacă ai găsit răspunsul în 2 minute, te afli printre cei 15% dintre oameni care sunt cel mai bine dotați intelectual.
• 75% dintre respondenți au găsit problema imposibil de rezolvat, astfel că au cerut un indiciu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Pe tablă sunt prezentate cinci figuri diferite. Întrebarea este simplă: Care imagine din această înșiruire nu se potrivește?

Citeste si: Calendar ortodox 16 septembrie 2021: Ce sărbătoare religioasă e azi?


3. Ajută-l sa iasă pe baiatul blocat în camera

Băiatul este blocat într-o cameră. In cameră se află o masă, un scaun, două uși și o gaură mică în tavan (care are diametrul de 10 centimetri).

In spatele primei uși se află un leu înfometat, care nu a mai mâncat de două zile. În spatele celei de-a doua uși se află un tunel de sticlă care intensifică lumina soarelui. El creează o temperatură atât de mare, încât simpla deschidere a uşii l-ar putea ucide pe băiat. Cum va ieşi el din cameră?

4. Test de logică

lată și răspunsurile

1. Deținutul se ascundea în casa A. Aceasta este singura casă lângă care mașina este îndreptată către șosea, pentru a face fuga mai uşoară.

2. Figura 1. Explicație: La început, ți se pare că figura neobişnuită este singura care este verde. DAR... • De ce nu singurul cerc din şir? • De ce nu singurul pătrat mic? • De ce nu singura figură care nu es încadrată? În cursul procesului de eliminare, vei observa că figura neobişnuită este prima figură din stânga. Aceasta, pentru că este singura care nu este neobişnuită! Prima figură din stânga este deosebită fiindcă... nu este deosebită. Felicitări, dacă ai găsit soluția! Pune-ți la contribuție cu folos ochii ageri și abilitățile logice extraordinare!

3. Dan va aştepta să vină noaptea (poate să-şi dea seama de lăsarea întunericului prin gaura din tavan) și apoi va pleca prin tunelul de sticlă.

4. Maşina e parcată pe locul 87.

Trebuia doar să întorci imaginea cu susul în jos și numerele afişate aparent la întâmplare ar fi căpătat sens


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si