Close sidebar
Close sidebar

40 de oameni au murit in urma unor atacuri sinucigase in Siria si peste 30 sunt raniti

Mai multe atacuri sinucigase au dus la moartea a 40 de oameni in sudul Siriei, in orasul Sweida, controlat de guvernul sirian.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Guvernul sirian a recapatat recent controlul asupra teritoriilor din sudul Siriei, iar atacul sinucigas a avut loc chiar in orasul Sweida. Militanti ISIS au atacat inca trei sate din nordul aceluiasi oras. 40 de oameni au fost ucisi, iar alte 30 de persoane au fost ranite. Jihadistii au detonat mai multe centuri cu explozibili si, concomitent s-au lansat raiduri aeriene. Conform rapoartelor observatorilor sirieni pentru drepturile omului, cei mai multi morti sunt in randurile luptatorilor pro-guvernamentali.

Provincia As-Suwayda se situeaza in apropiere de provinciile Derra si Quneitra, aflate in proportie de 90% sub controlul puterii, care cauta sa le recucereasca in totalitate. Razboiul care sfasie Siria din 2011 s-a soldat cu peste 350.000 de morti pana in prezent.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

sursa: digi24.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI