Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Sănătății, previziune sumbră: ”La mijlocul lunii septembrie, s-ar putea să ajungem la 4.000 de pacienţi spitalizaţi cu COVID-19”

Numărul de cazuri de spitalizare pentru pacienții cu Covid-19 ar putea crește semnificaiv până la jumătatea lunii septembrie. Specialiștii de la Institutul Național de Sănătate Publică aproximează o evoluție de aproximativ 4000 de cazuri.

Madalina Grigore,

Ioana Mihăilă declară că la jumătatea lunii septembrie se vor înregistra 4000 de cazuri [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă a afirmat joi la Realitatea Plus: „ Ultima estimare pe care am primit-o de la Institutul Naţional de Sănătate Publică – şi care reprezenta, de fapt, o actualizare a estimărilor anterioare, care erau puţin mai optimiste – apreciază că pe la mijlocul lunii septembrie s-ar putea să ajungem la 4.000 de pacienţi spitalizaţi cu COVID-19. Aceasta este ultima estimare la care am avut acces”.

Citeste si: Secţiile de Terapie Intensivă COVID din Bucureşti sunt pline

Cum arată situația în spitalele Covid din țară

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru ziua de miercuri 2.079 de cazuri noi de coronavirus. 48 de persoane au decedat de marți până miercuri, iar alte 2 decese au avut loc în rândul unor pacienți din luna august 2021.

2079 de cazuri Covid-19 înregistrate miercuri [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Miercuri, la ATI erau internați 470 de persoane cu Covid-19, numărul fiind în creștere.

Citeste si: Ioana Mihăilă: „Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulţi pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2”

Crește numărul de cazuri și în rândul copiilor

93 de copii sunt internați, iar 8 dintre aceștia se află la ATI.

Bucureștiul și alte cinci județe au depășit 1 la mie în ceea ce privește rata de infectare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI