Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.OT Structura Centrală, cu sprijinul structurilor de combatere a criminalităţii organizate din Ilfov, Călăraşi, Ploieşti, Suceava, Brăila, Olt şi al Serviciului de Investigaţii Criminale din Ilfov, au făcut, luni, 44 de percheziţii domiciliare.

Citeste si: Sute de persoane protestează în fața Penitenciarului Rahova. Oamenii îl susțin pe Piedone

Perchezițiile au avut loc în mai multe orașe

Activitățile s-au desfășurat în București, Ilfov, Călărași, Brăila, Olt și Prahova. Persoanele sunt bănuite de constituirea unui grup infracțional. De asemenea, au fost puse în executare 16 mandate de aducere.

Citeste si: Șase persoane au fost reținute în urma unui conflict cu bâte

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Din cercetări a reieşit că, din 2018 şi până în prezent, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, ar fi acţionat un grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane şi proxenetism.

Citeste si: Cerşetori români arestaţi în Franţa. Româncele câștigau până la 500 de euro pe zi

Astfel, începând cu anul 2018, reprezentanţii grupului infracţional organizat ar fi racolat tinere din medii sociale precare şi le-ar fi plasat pe pieţele de prostituţie existente, din România şi din Europa de Vest, respectiv, Germania, Ţările de Jos,

Elveţia sau Italia, în scopul exploatării lor, prin obligarea la practicarea prostituţiei”, a transmis Poliţia Română.

Citeste si: Percheziții la Clanul Sportivilor. Celebrul "Bebino", săltat de mascați într-un dosar de proxenetism

Peste 36.000 de lei au fost descoperiți în urma perchezițiilor

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 4 autoturisme, 36.100 de lei, 2.500 de euro, 24 de telefoane mobile, precum şi înscrisuri bancare şi contracte de vânzare-cumpărare a unor bunuri imobile, urmând a fi indisponibilizate şi sume deţinute în conturi bancare.

Citeste si: Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost filmat pe autospeciala Poliției


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si