Google Arts & Culture

Google Arts & Culture este una dintre aplicațiile gratuite la modă anul acesta. Partea interesantă este că o poți folosi în procesul tău de dezvoltare personală. Aici poți face tururi virtuale ale marilor atracții culturale și intra în contact cu o mulțime de opere de artă celebre, despre care poți să citești o mulțime de lucruri interesante.

În plus, găsești jocuri prin care îți poți testa nivelul de cunoștințe despre obiectivele pe care le-ai vizitat.

TED

Aplicația TED este gratuită și îți oferă un loc „în sală” la conferințele cu același nume. Aici ai posibilitatea să asculți peste 2.000 de discursuri oferite de persoane remarcabile, dintr-o mulțime de domenii: știință, artă, literatură, medicină, comunicare, cultură, sociologie ș.a.m.d. TED este o bibliotecă de idei care merită să fie răspândite și care ajung la tine cu ajutorul aplicației de mobil.

Khan Academy

Khan Academy este un instrument prin care poți studia o mulțime de domenii. De la matematică, științe și programare, până la economie, istorie și politică. Aici găsești mii de exerciții interactive, videoclipuri și articole care te vor ajuta să-ți îmbunătățești cunoștințele și abilitățile din domenii de interes pentru tine. Khan Academy oferă acces gratuit la toate cursurile de pe platformă.

Lumosity

Cu aplicația Lumosity îți poți antrena creierul în fiecare zi. Aceasta conține o mulțime de jocuri distractive, ce te ajută să-ți îmbunătățești abilitățile pe care le folosești în fiecare zi: memoria, atenţia, viteza de procesare a informației, rezolvarea problemelor etc. Un beneficiu major pe care Lumosity îl oferă este posibilitatea de urmărire a rezultatelor și adaptarea jocurilor și sarcinilor în funcție de punctele tale forte și cele slabe.

Remente

Remente este o aplicație dezvoltată de specialiști în psihologie, care te ajută să-ți creezi obiceiuri pentru un stil de viață sănătos. Acest „antrenor personal digital” îți este alături în toți pașii pe care îi faci în drumul tău spre atingerea obiectivelor personale. Remente este o bibliotecă de articole și exerciții elaborate de specialiști și oferă planuri detaliate, sfaturi și informații despre o gamă largă de subiecte: iubirea de sine, relații, comunicare, obiceiuri sănătoase, gestionarea stresului etc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fie că folosești cărți, seminarii sau aplicații de dezvoltare personală, îți dorim succes în atingerea obiectivelor tale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si