Inseamna ca tot ce a fost mai greu legat de organizarea nuntii a trecut: ai ales locatia, biserica, ai stabilit tematica nuntii, posibil ai si tinuta pregatita. Iar daca lista de invitati este gata, acum este momentul in care trebuie sa hotarasti care sunt invitatiile cele mai bune pentru nunta ta si a persoanei care iti va fi alaturi pentru tot restul vietii.

Nu uita ca invitatiile trebuie trimise cu minim doua luni inainte, astfel incat toti invitatii sa poata lua o decizie, mai ales daca vorbim despre persoane care nu locuiesc in acelasi oras sau in aceeasi tara.

In acest moment, poti alege dintre sute de modele de invitatii, asa ca poate crezi ca iti este greu sa te hotarasti. Nimeni nu a spus ca este usor, mai ales daca nu stii cum sa alegi invitatiile. Te ghidezi doar dupa aspectul lor? Alegi unele intr-o culoare deosebita? Iti plac invitatiile cu o anumita tematica, insa nu s-ar potrivi nuntii tale?

Suntem siguri ca si tu ai o mie de intrebari cand vine vorba despre alegerea invitatiilor de nunta. Insa nu esti prima persoana care isi face griji in legatura cu acest aspect. Toti viitorii miri trec prin asta si se hotarasc greu asupra invitatiilor de nunta perfecte pentru ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Si pentru ca vrem sa te ajutam in alegerea invitatiilor, in continuare iti prezentam cinci aspecte dupa care sa te ghidezi cand alegi invitatiile de nunta. Iti garantam ca dupa ce o sa le citesti, o sa iti fie mult mai usor sa alegi.

Alege culoarea si textura invitatiilor in raport cu stilul si tematica nuntii. Spre exemplu, daca iti doresti o nunta eleganta, romantica, o nunta cu stil, trebuie sa alegi o invitatie spectaculoasa, nu poti alege una haioasa ori in culori neon.

Alege o invitatie din carton lucios sau o invitatie cu model in relief, care sa imite o dantela. De asemenea, albul sau cremul sunt culori recomandate pentru astfel de invitatii, iar daca sunt decorate si cu funde din satin sau pietricele, cu atat mai bine.

Alege forma invitatiilor in functie de dorintele tale. In general, invitatiile sunt patrate sau dreptunghiulare, insa pot fi decupate si in alte forme. Si aici ai grija sa respecti tema nuntii. Sunt diferite invitatii in tot felul de forme, chiar si de valiza, de aparat foto, de incaltaminte si multe altele. Insa, ai grija ca forma sa fie in concordanta cu tematica nuntii.

Ai grija la informatiile tiparite pe invitatie. Nu da prea multe detalii inutile, de care nu are nimeni nevoie si intre care s-ar putea pierde informatii vitale. Invitatii nu vor sa citeasca pe invitatie povestea voastra de dragoste. Vor sa stie cine sunt mirii, unde si cand se casatoresc, cine sunt parintii si nasi si eventual daca exista vreun dress-code impus de tematica. Si bineinteles sa nu uitam de datele de contact unde poate fi confirmata prezenta.

Daca iti doresti invitatii de nunta speciale, consulta si magazinele online. Acolo poti viziona in liniste absolut toate modelele si poti alege invitatia perfecta.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Intotdeauna comanda invitatii in plus: fie trebuie sa retrimiti unele sau vrei sa inviti pe altcineva, niciodata nu se stie ce poate interveni. Asa ca este mai bine sa ai invitatii in plus si sa nu astepti dupa tiparirea altora.

Speram ca toate aceste sfaturi iti vor fi de folos in alegerea invitatiilor de nunta perfecte!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si