Iată care sunt cele mai cunoscute afaceri auto în care poți investi cu succes: 

1. Spălătorie auto

Există nenumărate modele de spălătorii auto, de varianta self service, la spălătorii manuale sau automate. Poți alege utilaje profesionale pentru spalatorii auto self-service, dacă te vei axa pe clienți care doresc să își îngrijească singuri mașinile, așa cum știu ei cel mai bine. Costurile de pornire ale acestui business sunt accesibile, dar va trebui să acorzi multă atenție locației, în primul rând.

Apoi, va trebui să investești în publicitate și marketing, pentru a deveni cunoscut. O altă variantă câștigătoare este o spălătorie auto mobilă, care presupune să te deplasezi tu la clienți, eliminând bătaia de cap reprezentată de amenajarea unei locații. 

2.Rent a car

Închirierea de mașini poate fi o idee de succes, atunci când vrei să activezi în domeniul auto. Poți opta pentru închirierea pe durate scurte, pentru persoane fizice, sau pentru servicii pe termen mediu și lung, dacă vei opta pentru clienți corporativi. Cea mai bună piață pentru a-ți promova afacerea de închiriere auto este industria hotelieră și turismul, din acest motiv va trebui să vizezi hoteluri, aeroporturi, restaurante, birouri comerciale, atracții turistice din zonă etc. 

Citeste si: Top 3 Masini Electrice in 2022 sub 30.000 Euro. Ai din ce sa alegi!

3.Servicii profesionale de mutat

Chiar dacă nu este 100% în domeniul auto, furnizarea de servicii pentru mutat este o variantă preferată de mulți antreprenori.

Vei avea nevoie de colaboratori care să te ajute cu ambalarea și transportul, astfel încât bunurile mutate să fie în siguranță. Odată ce vei deveni cunoscut pe piață, vei putea să te extinzi, prin achiziționarea mai multor masini ce pot deservi mai mulți clienți simultan. 

4. Service auto

Ideal este să te pricepi și tu la mecanică auto, dar această condiție nu este obligatorie.

Atâta timp cât ești pasionat de domeniul mașinilor, cu siguranță vei putea găsi profesioniști care să facă parte din echipa ta. De la servicii de vulcanizare, întreținere și umplere aere condiționate și până la tinichigerie sau elemente ce țin de tehnologia motorului, există nenumărate variante pe care să le incluzi în service-ul tău auto. Iar dacă mecanica este punctul tău forte, poți opta pentru varianta unui service mobil, oferindu-le clienților posibilitatea de evita programările dificile sau timpii morți în care vor fi nevoiți să rămână fără mașină. Atâta timp cât vor putea beneficia de serviciile tale în cel mai facil mod, vor fi dispuși chiar să plătească un abonament, care să le ofere întâietate în cazul în care au vreo problemă. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să îți pregătești din timp mașina pentru iarnă. Sfaturi utile pentru șoferi

5. Stație de încărcare pentru mașinile electrice

Piața mașinilor electrice este în continuă expansiune, fiind susținută atât de producători, cât și de guverne, care asigură o cofinanțare atractivă. Atunci când clienții sunt sprijiniți să cumpere mașini electrice, pentru a contribui la scăderea amprentei de carbon și la construirea unui viitor durabil, cu siguranță că cererea pentru stații de încărcare va crește.

Aici este zona în care poți vedea o oportunitate de afacere inovativă și sigură, de care te vei bucura pe termen lung. 

Dacă și tu ai vrea să pornești o afacere în acest domeniu, trebuie să știi nu doar că poți avea rapid succes, dar și că te așteaptă multe aventuri distractive și pline de satisfacții. Ține cont de recomandările de mai sus și, atâta timp cât îți vei respecta clienții și vei oferi servicii de calitate ai putea deveni rapid un furnizor cunoscut și apreciat în piață. 

Citeste si: Restricții de circulație în Capitală, până pe 14 octombrie

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si