Producătorii de jocuri pentru cazinouri online au integrat acest simbol în sloturi ce pot fi sursă de distracție în anotimpul cald. Iată 5 astfel de păcănele online care se găsesc pe platforma https://mrbit.ro/ro.

Clover Gold 

Combinația dintre trifoi și aur este cât se poate de interesantă. „Clover Gold” reproduce o atmosferă caracterizată de optimism și prospețime. Atunci când deschizi jocul, te simți ca și când ai fi în mijlocul unei poieni.

Grila este plasată în mijlocul pădurii. În spatele ei se văd copaci, fluturi, flori, ciuperci și, bineînțeles, mulți trifoi cu patru foi. 

Trifoiul apare și pe role, atașat de pictograme. Bărbatul cu barbă și cu pălărie verde (cel mai valoros simbol) îl flutură în aer atunci când formează o combinație câștigătoare. Care este legătura cu aurul?  Ei bine, pe rolele 1, 2, 3 și 4 pot apărea pictograme trifoi cu valoare cash. Dacă pe coloana a 5-a apare o oală cu galbeni, atunci toți acei bani cash sunt transferați în contul tău.

40 Mega Clover

5 jocuri de păcănele cu trifoi care merită încercate în această vară

5 jocuri de păcănele cu trifoi care merită încercate în această vară

Este un slot „ca la aparate” cu fructe și șeptari. Diferențele față de păcănele jucate atunci când nu existau cazinouri online sunt numărul mare  de linii de plată (40) și grafica modernă. Atunci când formează o combinație norocoasă, simbolurile iau foc într-o animație foarte reușită. 

În acest joc, trifoiul cu patru foi este simbol Wild. Nu este un Wild cu puteri deosebite, cum sunt cele care se multiplică sau care își modifică poziția pe ecran, însă de cele mai multe ori apare stivuit, pe oricare dintre cele cinci coloane. Un alt simbol special este steluța violet, care este Scatter. Cele mai valoroase pictograme „obișnuite” sunt șeptarul, clopoțelul, potcoava și dolarul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Wild Clover

Titlul este ca un joc de cuvinte. Wild Clover se poate referi la trifoiul sălbatic, pe care îl găsești pe marginea drumului, dar și la simbolul Wild din acest slot. Grila este structurată pe 5 role și 3 rânduri, pe care se formează 20 de linii de plată. Cel mai mare câștig este obținut dacă pe toate pozițiile se opresc șeptari.

Este greu să ai parte de un asemenea ecran, însă trifoiul, care joacă rol de Joker, te ajută să obții destul de frecvent combinații specificate în tabelul de plăți. Păcăneaua „Wild Clover” iese în evidență prin grafica deosebită. Toate pictogramele sunt strălucitoare, iar dolarul este inscripționat pe o monedă, dând impresia de opulență. Există și un simbol Scatter, steluța aurie.

Clover Fortunes

5 jocuri de păcănele cu trifoi care merită încercate în această vară

5 jocuri de păcănele cu trifoi care merită încercate în această vară

Este ca un basm cu spiriduși și zâne ale pădurii, iar fondul sonor are o contribuție deosebită la parcurgerea firului epic. După fiecare învârtire a rolelor urmează o surpriză. Se poate ca pe ecran să apară mulți trifoi (simbol Scatter), sau personaje feminine identice care să se oprească pe una din cele 20 de linii de plată, sau simboluri Wild care să te facă fericit.

Citește și: Proiect- Fără păcănele în localitate

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aleatoriu, de unele pictograme sunt atașate monede de aur care alimentează un contor aflat în dreapta grilei. În momentul în care colecționezi 500 de monede, ai posibilitatea să dai de roata magică, ce îți oferă o recompensă în multiplicatori, extra rotiri sau cash.

100 Burning Hot

5 jocuri de păcănele cu trifoi care merită încercate în această vară

5 jocuri de păcănele cu trifoi care merită încercate în această vară

Este slotul cu cel mai mare număr de linii de plată din seria „Burning Hot”, una dintre cele mai populare în rândul amatorilor de păcănele online. Cele 100 de paylines fac ca slotul să se comporte ca unul Megaways: este suficient ca pictograme identice să se oprească pe minim trei role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta, pentru a avea câștig.

Trifoiul cu patru foi este simbol Wild, iar dolarul și steluța sunt Scatters. Pe grilă apar șase fructe: struguri, pepeni, cireșe, lămâi, portocale și prune. Cel mai bine plătește șeptarul, în timp ce clopoțelul este un simbol cu valoare medie.   

Citește și: I-au furat banii câștigați la păcănele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si