La exact 6 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, mama băiatului a transmis un mesaj sfâșietor. Andreea Anghel și-a deschis sufletul și vorbește despre experiența care a schimbat-o pentru totdeauna.

”În urmă cu 6 ani, într-o zi de luni, 2 septembrie, o veste teribilă avea să îmi schimbe destinul pentru totdeauna! Este ziua fatidică în care, Ionut, minunea mea mică, a plecat pentru totdeauna dintre noi! A plecat să înfrumusețeze Raiul! Cu glasul său cristalin, cu zâmbetul inocent, cu privirea gingașă, cu râsul lui plin de viață și bucurie!

Mama lui Ionuț: ”Îmi lipsești, dragul meu”

Nu voi uita niciodată, dimineața zilei de 2 Septembrie, când m-a îmbrățișat ultima dată! Căldura și bucuria lui! Nu voi uita niciodată iubirea curată pe care o răspândea pretutindeni! Nu voi uita niciodată bucuria cu care trăia fiecare clipă, și pofta de viață pe care o răspândea în jur! Nu voi uita niciodată minunea de băiețel care mi-a luminat viața, 4 ani, aici, pe pământ, și iubirea care leagă inimile noastre dincolo de lumi!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Nu te voi uita niciodată, Ionuț! Toată iubirea din inima mea, îmi doresc să ajungă la tine, astăzi, Minune Mică!

Cuvintele nu pot cuprinde cât de mult te iubesc!

Îmi lipsești, dragul meu!

Cu gândul la tine, în fiecare zi!

Mama”.

Acesta este mesajul pe care mama lui Ionuț l-a postat pe pagina de socializare a asociației memoriale AMICA, înființată de părinții băiatului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si