„Am fost informați în urmă cu puțin timp de cei de la Dinamo că există 6 jucători depistați pozitiv la ultimul test. Aceștia au intrat în izolare, iar restul au plecat acasă. Toți cei 6 jucători vor reface testul astăzi la o altă clinică. În cazul în care rezultatele vor fi din nou pozitive, aceștia vor române izolați, iar ceilalți jucători din lot urmează să fie retestați peste 5 zile.

E clar că meciul din această seară nu se va mai juca. În acest moment, căutăm o dată să reprogramăm”, a spus oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru GSP.ro.

Citeste si: Avion prăbușit. Mai mulți morți, printre care și piloții

E o veste cum nu se poate mai proastă pentru Dinamo, care are deja două partide restante în acest play-out. De altfel, meciul de azi contra Chindiei era chiar restanța din prima etapă de după reluarea campionatului, când magazionerul echipei a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ulterior, două partide ale „câinilor”, cele cu Chindia și Hermannstadt, au fost reprogramate. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Traian Băsescu: "N-aș ezita să trosnesc Guvernul"

Nou antrenor la Dinamo, mai multe meciuri restante

Meciul contra Chindiei trebuia să fie primul pentru Mulțescu în al patrulea său mandat la Dinamo. Antrenorul a fost prezentat în urmă cu două zile. 

”Simt că pot resuscita echipa. Mă gândesc și să schimb sistemul de joc, dar această idee trebuie materializată cu soluții practice.

Nu se poate cuantifica durerea de a vedea Dinamo în situația în care este. Au fost momente când nu înțelegeam ce se întâmplă, de aceea am acceptat această provocare. Este unul dintre cele mai grele momente din cariera mea. Ne canalizăm toate energiile pentru a revitaliza echipa, iar jucătorii trebuie să fie performanți și responsabili”, a declarat Gigi Mulțescu, la conferința de prezentare la Dinamo.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si