Ajutor din fondul de rezervă al prim-ministrului. Acesta a fost anunțul făcut de Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a făcut acest anunț ca urmare a dezastrelor produse de exploziile petrecute la o stație GPL, la Crevedia. Prim-ministrul urmează să îi ajute financiar pe proprietarii celor 7 case, dintre care 3 dintre aproape integral.

Bani din fondul de rezervă al prim-ministrului

Exploziile puternice de la Crevedia au distrus tot în cale.

Pe lista pagubelor se adaugă și 7 case, puternic avariate, dintre care 3 distruse aproape integral, locatarii ajungând să rămână fără un acoperiș deasupra capului.

Marcel Ciolacu, premierul României, a vizitat duminică locul exploziilor de la stația GPL din Crevedia. În urma vizitei, Marcel Ciolacu a anunțat că proprietarii celor 7 case avariate din cauza deflagrației, vor fi despăgubiți din fondul de rezervă al prim-ministrului.

Marcel Ciolacu: "Noi să luăm măsurile din fondul de rezervă al prim-ministrului. Deja am făcut această promisiune"

Marcel Ciolacu: "Noi să luăm măsurile din fondul de rezervă al prim-ministrului. Deja am făcut această promisiune"

[Sursa foto: Facebook- Marcel Ciolacu]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Era normal ca împreună cu domnul ministru (ministrul de Interne- n.r.)

să ne deplasăm şi la faţa locului. A venit şi a insistat foarte mult, cum era şi normal, domnul preşedinte al Consiliului Judeţean să vedem situaţia cu persoanele afectate de explozie. Se organizează preşedintele Consiliului Judeţean, va face şedinţă de îndată cu toate măsurile care trebuiesc luate astfel încât toate persoanele afectate să primească ajutor, urmând ca după evaluări şi noi să luăm măsurile din fondul de rezervă al prim-ministrului.
Deja am făcut această promisiune. Sunt 7 case afectate, 3 aproape în integralitate, toţi vor fi ajutaţi, după ce se fac evaluările", a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Exploziile de la Crevedia- Patriarhia Română, sprijin pentru familiile victimelor: 3.000 de lei, în semn de ajutor

Salvarea vieților omenești, prioritatea statului

Marcel Ciolacu a mărturisit că prioritatea statului este salvarea vieților omenești și că se fac toate demersurile necesare pentru a nu mai exista pierderi umane.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Marcel Ciolacu a mărturisit că prioritatea statului este salvarea vieților omenești

Marcel Ciolacu a mărturisit că prioritatea statului este salvarea vieților omenești

[Sursa foto: Facebook- Marcel Ciolacu]


"Prioritatea noastră începând de noaptea trecută a fost de salvare de vieţi omeneşti şi rămâne în continuare. Au fost transferate până acum 4 persoane, o să mai existe anumite transferuri, astfel încât presiunea pe cele două spitale, Floreasca şi Bagdasar, şi pe echipa de medici, cărora le mulţumesc încă o dată pentru felul exemplar în care au reacţionat, să fie cât mai mică şi să avem cât mai puţine pierderi de vieţi omeneşti în perioada următoare.
Ştiţi foarte bine că se încadrează între ore şi zile critice. Suntem optimişti să nu avem nicio victimă după cea de-a doua explozie.(...) Eu am venit aici să ne ocupăm de oameni. Am sute de întrebări şi voi aştepta toate răspunsurile", a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Controale la stațiile GPL din Sectorul 5 al Capitalei. S-au dat amenzi de peste 15.000 de lei. Cristian Piedone: „Eu nu vreau să mai trec iar printr-o tragedie cum a fost cea de la Colectiv”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si