În fiecare an, gospodinele vor să încerce ceva nou pentru masa de Anul Nou. Cu toate astea, timpul trece extrem de repede, așadar preparatele trebuie să fie și ușor de realizat, dar și să arate apetisant.

Listă cu idei de aperitive pentru masa de Revelion

Iată o listă cu cele mai delicioase aperitive pe care le poți pregăti pentru Anul Nou 2024:

- Foietaje cu diferite umpluturi în funcție de preferințe

De exemplu, pentru niște pateuri cu carne aveți nevoie de 2 foi de plăcintă, 2 linguri de unt, 2 linguri de făină, 1 linguriță de sare, 3/4 căni de lapte integral, 1 piept de pui și 1/4 cană de parmezan ras. Trebuie să topiți untul într-o cratiță, să adăugați făina și apoi să amestecați timp de 1-2 minute. Mai apoi trebuie adăugat și laptele, care se lasă la fiert timp de 6 minute. În cele din urmă se adaugă și restul ingredientelor, care sunt așezate pe foile de plăcintă. Bate oul cu o lingură de apă într-un bol mic, cu ajutorul unei furculițe și unge mini-pateurile cu amestecul obținut. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15-20 de minute, până când se rumenesc.

Aperitive masă Revelion

Idei de aperitive pentru masa de Revelion.

[Sursa foto: Colaj Pixabay & Alba24.ro]

- Tartine cu pastă de ton

Pentru acestea aveți nevoie de 2 cutii de ton, pe care le fărâmițați cu o furculiță.

Apoi, adăugați o jumătate de pachet de unt și stoarceți o jumătate de lămâie. Pasta obținută o puneți pe câteva felii de pâine prăjită. Opțional puți pune pe deasupra și câteva măsline.

Aceleași tartine pot fi făcute și cu somon, sau păstrăv afumat.

- Ciuperci cu maioneză

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aperitive masă Revelion

Câteva idei de preparate pentru masa de Anul Nou 2024.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Exclusiv! Care este trucul pentru un cozonac delicios. Secrete din bucărie, pentru cele mai bune dulciuri, chiar din partea unui specialist ”Cozonacii cu pastă de fistic și ciocolată albă sunt vedetele”

Tăiați cubulețe ciupercile dintr-un borcan cumpărat din comerț, iar apoi amestecați cu câteva linguri de maioneză. Puteți adăuga după gust și cubulețe de castravete murat.

- Frigărui cu mezeluri

- Platou de brânzeturi

- Grisine învelite în prosciutto

- Roșii umplute cu brânză

- ouă fierte în sos tartar

Aperitive masă Revelion

Cele mai delicioase aperitive pentru masa de Anul Nou.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Exclusiv! Ce reprezintă alimentele care trebuie să se regăsească pe masa de Revelion: ”La Anul Nou trebuie să ne ocupăm de o pasăre”

- Salată de bouef

- Coșulețe umplute cu salată de icre

-Ciuperci la cuptor umplute cu cașcaval și șuncă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si