7 idei de aperitive pentru masa de Revelion în 2024
De Anul Nou, gospodinele sunt într-o agitație continuă. Acestea își doresc să-și surprindă invitații cu cele mai gustoase preparate de Anul Nou 2024. Ele nu sunt deloc greu de făcut!
În fiecare an, gospodinele vor să încerce ceva nou pentru masa de Anul Nou. Cu toate astea, timpul trece extrem de repede, așadar preparatele trebuie să fie și ușor de realizat, dar și să arate apetisant.
Iată o listă cu cele mai delicioase aperitive pe care le poți pregăti pentru Anul Nou 2024:
De exemplu, pentru niște pateuri cu carne aveți nevoie de 2 foi de plăcintă, 2 linguri de unt, 2 linguri de făină, 1 linguriță de sare, 3/4 căni de lapte integral, 1 piept de pui și 1/4 cană de parmezan ras. Trebuie să topiți untul într-o cratiță, să adăugați făina și apoi să amestecați timp de 1-2 minute. Mai apoi trebuie adăugat și laptele, care se lasă la fiert timp de 6 minute. În cele din urmă se adaugă și restul ingredientelor, care sunt așezate pe foile de plăcintă. Bate oul cu o lingură de apă într-un bol mic, cu ajutorul unei furculițe și unge mini-pateurile cu amestecul obținut. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15-20 de minute, până când se rumenesc.
- Tartine cu pastă de ton
Pentru acestea aveți nevoie de 2 cutii de ton, pe care le fărâmițați cu o furculiță.
Apoi, adăugați o jumătate de pachet de unt și stoarceți o jumătate de lămâie. Pasta obținută o puneți pe câteva felii de pâine prăjită. Opțional puți pune pe deasupra și câteva măsline.Aceleași tartine pot fi făcute și cu somon, sau păstrăv afumat.
- Ciuperci cu maioneză
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Tăiați cubulețe ciupercile dintr-un borcan cumpărat din comerț, iar apoi amestecați cu câteva linguri de maioneză. Puteți adăuga după gust și cubulețe de castravete murat.
- Frigărui cu mezeluri
- Platou de brânzeturi
- Grisine învelite în prosciutto
- Roșii umplute cu brânză
- ouă fierte în sos tartar
- Salată de bouef
- Coșulețe umplute cu salată de icre
-Ciuperci la cuptor umplute cu cașcaval și șuncă