,,În lunile noiembrie şi decembrie, în dosarele de corupţie instrumentate de DNA au fost condamnaţi 74 de inculpaţi prin 43 hotărâri judecătoreşti definitive, pentru infracţiuni de dare de mită, trafic de influenţă, fraudarea fondurilor europene", se menționează într-un comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), transmis către AGERPRES.

Citeste si: Un bărbat din Olt a fost reținut de DIICOT după ce a șantajat mai multe minore

Oameni în funcții importante se regăsesc printre cei 74 de persoane condamnate definitiv

Printre cele 74 de persoane condamnate definitiv se regăsesc și un judecător, un primar de municipiu, doi directori din cadrul unei companii naţionale, doi importanţi oameni de afaceri, doi avocaţi, un ofiţer de poliţie, trei lucrători de Poliţie, patru persoane implicate într-o fraudă de 1,6 milioane euro privind un teren situat într-un municipiu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 74 de inculpaţi variază între 10 ani şi 8 luni închisoare şi 1 an cu amânarea pedepsei.

Citeste si: Focar de infecție cu COVID-19 la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate din Prahova. 19 salariați sunt infectaţi cu SARS-CoV-2, activitatea instituției fiind îngreunată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si