Close sidebar
Close sidebar

8 ani de la moartea lui Sebastian Papaiani. Motivul pentru care nu a mai ținut legătura cu fiul lui în ultimii ani de viață

Sebastian Papaiani a murit în urmă cu opt ani. Celebrul actor s-a bucurat de o carieră de succes, dar viața personală i-a fost marcată de suferința de a nu ține legătura cu fiul său în ultimii ani de viață.

Elena Tasca,

Sebastian Papaiani

[Sursa foto: Capturi YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sebastian Papaiani a fost unul dintre marii actori din România. A murit la vârsta de 80 de ani, lăsând în urmă multe regrete. Deși s-a bucurat de o carieră de succes, fiind cunoscut în întreaga țară, Sebastian Papaiani s-a confruntat cu mai multe probleme în viața personală.

Actorul a murit fără a ține legătura cu fiul cel mare, care i-a purtat numele, și nu a apucat să își cunoască nepotul din partea celui de-al doilea fiu, Alkis.

Pe 27 septembrie se împlinesc 8 ani de la moartea lui Sebastian Papaiani

Sebastian Papaiani a murit pe 27 septembrie 2016, la vârsta de 80 de ani. Numele său la naștere a fost Sevastian Papaiane, iar tatăl marelui actor a fost de origine greceasă. În ciuda originii tatălui, actorul s-a născut la Pitești și a crescut pe meleaguri Românești.

Într-o lume modestă, într-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de țigani, dar țigani cu care puteai să fii prieten,

declara Sebastian Papaiani despre locul în care a copilărit, potrivit click.ro.

Sebastian Papaiani a lăsat în urmă multe capodobere cinematografice. A devenit cunoscut cu rolurile din ”Păcală” şi ”Plutonier Căpşună”, iar ultimul rol jucat a fost în serialul „Nimeni nu-i perfect”.

Citește și: El este "Canibalul din Volgorod", salvat de Vladimir Putin. Motivul pentru care a fost grațiat de președinte, deși era condamnat la 25 de ani de închisoare

De ce a rupt legătura Sebastian Papaiani cu fiul său, Sebastian Jr

Sebastian Papaiani a avut doi copii, pe Sebastian Junior și pe Alkis. Primul fiu, care i-a purtat și numele, s-a născut în 1964, iar mama sa a fost o actriță de teatru Eugenia Giurgiu.

La cinci ani de la nașterea copilului, actorul și-ar fi părăsit soția și copilul pentru a pleca la București.

După alți cinci ani, când Sebastian Junior avea 10 ani, a cerut în instanță custodia lui pe motiv că mama sa nu îi oferă condițiile necesare unui trai adecvat. Fiul său a spus judecătorilor că vrea să rămână cu el, iar Sebastian Papaiani a primit custodia. Cu toate acestea, Sebastian Junior fugea frecvent de acasă, până când a decis să fugă definitiv la mama lui, la Oradea.

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Pentru ultima masă, un deținut condamnat la moarte a comandat un festin cu 5 feluri de mâncare și a trimis indicații pentru preparare- antena3.ro

La 10 ani m-a luat tata. M-a câştigat la proces. Mamei i s-a interzis să mă mai vadă. A fost şi prostia mea, pentru că, la proces, eu am ales să plec la tata, la Bucureşti. Acolo am stat vreo jumătate de an şi apoi am fugit. Nu suportam să stau acolo, mai ales că el avea deja o altă familie. Am fugit în Timişoara, apoi am ajuns la mama din nou, care, între timp, ajunsese actriţă la teatrul din Oradea, a declarat Sebastian Junior, potrivit libertatea.ro.

Sebastian Papaiani a declarat că nu a putut face nimic pentru a-l convinge pe fiul său să rămână la el, deși și-a dorit foarte mult să crească alături de el.

Mi-am dorit acest copil, de aceea am şi cerut la proces să crească cu mine. Iniţial şi-a dorit şi el acest lucru, dar începuse să aibă tot mai dese tentative de a fugi de acasă. Pleca după mama lui. Ajunsesem să cunoaştem toţi poliţiştii din Gara de Nord. La un moment dat a fugit de tot de-acasă. L-am căutat disperat. Plecase la Oradea, acolo unde mama lui ajunsese după ce părăsise teatrul din Petroşani. Eu am vrut copilul acesta, că d-aia am cerut custodia. Dar zicea mereu că dacă nu îl duc la Sibiu, se sinucide, declara Sebastian Papaiani potrivit click.ro.

Sebastian Papaiani s-a simțit trădat de fiul său, care a ales-o pe cea care i-a dat viață. Sebastian Junior credea că tatăl său nu l-a iertat niciodată. Sebastian Junior a declarat că și-a mai contactat tatăl când a murit mama lui, pentru a-i aduce la cunoștință moartea primei soții, dar și pentru a-i cere bani. Cu toate acestea, actorul nu s-a prezentat la înmormântare.

Bică (n.r. porecla marelui actor) nu mi-a putut ierta niciodată trădarea, de aceea nu a vrut să mai știe absolut nimic de mine. A venit pentru câteva minute în 1987, atunci când îmi satisfăceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puțin de vorbă, așa ca doi străini. Când a murit mama, în anul 2000, l-am chemat la înmormântare însă a refuzat să vină, preferând să meargă la funeraliile lui Dem Rădulescu, a spus, înainte să moară, Sebastian Junior.

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”- kfetele.ro

Citeste si: Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii- radioimpuls.ro

Citeste si: Pentru ultima masă, un deținut condamnat la moarte a comandat un festin cu 5 feluri de mâncare și a trimis indicații pentru preparare- antena3.ro

Sebastian Junior Papaiani a murit în 2018, fiind grav bolnav. Ultimii ani din viață i-a petrecut la Sibiu, confruntându-se cu mari probleme financiare.

Citește și: "Nu am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a lovit mortal pe ofițerul SPP! Vatmanul a mărturisit cum s-a petrecut accidentul: "Am făcut tot posibilul să îl evit"

Actorul nu și-a văzut nepotul niciodată

Sebastian Papaiani a avut doi nepoți. Pe Ana Medeea, fiica lui Alkis, este nepoata pe care marele actor a avut ocazia să o cunoască. Pe Sebastian Papaiani, cel care îi poartă numele, fiul lui Sebastian Junior, nu l-a cunoscut niciodată. Marele actor nu și-a cunoscut nepotul pentru că a rupt legătura cu fiul său, care, la rândul lui, a pierdut legătura cu copilul pentru că l-a trimis în Germania, la mama sa.

Acum sunt singur (n.r. 2010), pentru că și fiul meu, tot Sebastian Papaiani, în vârstă de 28 de ani este stabilit în Germania și nu l-am mai văzut de vreo 12 ani, declara, Sebastian Junior Papaiani, potrivit libertatea.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI