Close sidebar
Close sidebar

80 de copii au murit in casa acestui barbat. O poveste absolut cutremuratoare

In perioade in care nu mai exista nicio speranta, apar oameni care reusesc sa fie o adevarata inspiratie pentru cei din jurul lor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este si cazul lui Mohamed Bzeek, un barbat care si-a asumat un rol foarte special in viata: devine asistent maternal pentru copiii bolnavi in stadii terminale si care au fost abandonati de parinti, scrie realitatea.net.

In mod normal, acesti copii ar muri in spitale, singuri, insa Mohamed a ales sa le ofere putere si caldura in ultimele luni de viata.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Empatia barbatului pentru acesti copii a inceput sa apara cand avea 62 de ani si a fost diagnosticat cu cancer la colon. Sotia sa murise deja iar baiatul sau este handicapat, asa ca a fost nevoit sa se opereze fara sa aiba pe nimeni alaturi, cu o zi inainte de ziua lui de nastere.

Mohamed s-a simtit complet singur, exact ca micutii abandonati in spitale.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI