Impactul naucitor a avut loc la 40 de kilometri distanta de Bistrita. Trenul privat, plin cu adulti si copii s-a izbit puternic de un tir incarcat cu lemne.

Primul vagon a deraiat de pe sine, iar calatorii, cuprinsi de panica, s-au trezit ingropati sub propriile bagaje. Doi copii care au fost raniti au ajuns in ambulanta.

Mama unui copil: Am simtit un soc puternic.

Ne-am oprit, eram toti laolalta. Copiii, bagajele de sus peste noi, in cap. S-au speriat foarte tare copiii. Doi au avut un hematom frontal si unul la ochi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident GRAV în Capitală. 8 mașini lovite, după ce un TIR a scăpat de sub control

Soferul TIR-ului se pare ca a provocat nenorocirea pentru ca nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferata.

Si locomotiva a fost distrusa in totalitate. Mecanicul a scapat ca prin urechile acului, reusind sa sara din cabina cu doar câteva secunde înainte de impact.

Citeste si: Accident cumplit, și-a dat ultima suflare sub ochii martorilor. Polițiștii i-au văzut contul de Facebook și au încremenit!

In total 8 calatori au fost raniti, iar dintre acestia doar 5 au fost transportati la spital. Mai multe trenuri au avut intarzieri de cateva zeci de minute pe ruta pe care s-a petrecut accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si