Close sidebar
Close sidebar

90 de călători, la un pas de moarte. Mărturii după ce un tren a lovit un TIR

90 de calatori dintr-un tren privat au fost la un pas de moarte, dupa ce locomotiva a lovit in plin un TIR plin cu lemne, iar apoi a deraiat de pe sine. Totul s-a petrecut pe ruta Cluj- Bistrita, iar in urma impactului puternic 5 persoane au ajuns la spital. Raniti, dar usor, au fost si 17 copii care mergeau cu profesorii intr-o excursie.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Impactul naucitor a avut loc la 40 de kilometri distanta de Bistrita. Trenul privat, plin cu adulti si copii s-a izbit puternic de un tir incarcat cu lemne.

Primul vagon a deraiat de pe sine, iar calatorii, cuprinsi de panica, s-au trezit ingropati sub propriile bagaje. Doi copii care au fost raniti au ajuns in ambulanta.

Mama unui copil: Am simtit un soc puternic. Ne-am oprit, eram toti laolalta. Copiii, bagajele de sus peste noi, in cap. S-au speriat foarte tare copiii. Doi au avut un hematom frontal si unul la ochi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Accident GRAV în Capitală. 8 mașini lovite, după ce un TIR a scăpat de sub control

Soferul TIR-ului se pare ca a provocat nenorocirea pentru ca nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferata.

Si locomotiva a fost distrusa in totalitate. Mecanicul a scapat ca prin urechile acului, reusind sa sara din cabina cu doar câteva secunde înainte de impact.

Citeste si: Accident cumplit, și-a dat ultima suflare sub ochii martorilor. Polițiștii i-au văzut contul de Facebook și au încremenit!

In total 8 calatori au fost raniti, iar dintre acestia doar 5 au fost transportati la spital. Mai multe trenuri au avut intarzieri de cateva zeci de minute pe ruta pe care s-a petrecut accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI