Cu doar o zi înainte de căsătorie o tânără a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Ea a primit un mesaj prin care era anunţată că este înşelată.

„Eu nu m-aş căsători cu el. Tu vei face asta?“, este mesajul pe care l-a primit Casey de la un număr necunoscut cu doar o zi înainte de se căsători cu bărbatul cu care era împreună de şase ani.

Mesajul conţinea şi capturi cu conversaţii dintre viitorul şot şi amanta, selfie cu cei doi şi nu numai.

Casey şi-a dat seama că este înşelată de luni bune, însă nu a vrut să anuleze nunta, ci s-a prezentat a doua zi în biserică, dar îmbrăcată normal şi a început să citească mesajele pe care acesta le dădea amantei sale. „În acest weekend. Tu şi eu. Ceva fierbinte“, „Corpul tău este incredibil şi ştii foarte bine cum să îl foloseşti“, „Îmi lipseşti atât de mult. Nu mă pot opri să mă gândesc la tine. Nu am mai simţit niciodată o astfel de atracţie“, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a citit Casey de faţă cu toată lumea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Deşi nu s-a mai căsătorit, tânăra a sărbătorit alături de invitaţi: „Vă iubesc şi, oricât de îngrozitor este acest moment, mă bucur că sunteţi toţi aici. Nu va există o petrecere de nuntă, dar va fi o petrecere pentru a sărbători sinceritatea, iubirea adevărată şi ideea că trebuie să ne ascultăm inima chiar şi atunci când este dureros“, scriu cei de la Adevărul.

Bărbatul care a înşelat-o a plecat ruşinat din biserică.

sursa foto: Adevarul 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si