Pe 29 ianuarie 1987, Zoya Tuganova aducea pe lume o fetita intr-o maternitate sovietica. Dupa cateva zile, mama si fiica, pe care a numit-o Katya, au fost externate. Zoya si-a crescut fiica intr-un mod exemplar. Katya a avut mereu parte de tot ceea ce si-a dorit, a primit o educatie aleasa, iar mama ei a dus-o la cei mai buni medici atunci cand a avut vreo problema de sanatate.

Desi aveau o relatie extraordinara, cele doua simteau ca ceva nu este in regula. Nu exista nicio asemanare intre Katya si parintii ei. Dupa ce Katya a implinit 30 de ani, ea a vrut sa verifice daca intradevar Zoya este sau nu mama ei biologica, iar femeia de 69 de ani a ajutat-o. Ce au aflat cele doua a fost de-a dreptul cutremurator. In maternitate, Katya a fost incurcata cu o alta fetita, nascuta la aceeasi data, Luciya.

Viata Luciyei a fost una de cosmar.

Ea a fost crescuta de Elvira, mama biologica a Katyei. La scurt timp dupa ce a ajuns cu Luciya acasa, sotul Elvirei a inceput sa o bata pe acesta si sa ii reproseze ca l-a inselat. El nu a recunoscut-o pe Luciya ca fiind copilul lui si l-a omorat pe un vecin pe care il suspecta ca ar fi amantul sotiei sale. El a ajuns la inchisoare, iar Elvira a cazut in patima alcoolului.
Luciya a dus o viata grea, intr-o saracie crunta. Elvira a murit, iar fiica ei a ajuns intr-un orfelinat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum Luciya este casatorita si este mama a trei copii. Ea este casnica, iar sotul ei lucreaza pe unde apuca. Diferenta dintre ea si Katya este una imensa. Katya este aboslventa unei universitati de prestigiu, este o tanara frumoasa si extrem de increzatoare in fortele proprii. In schimb, Luciya este timida, o tanara fara educatie si saraca. 

Femeia de 69 de ani incearca acum sa creeze o legatura cu fiica ei biologica si cu nepoti si sa recupereze timpul pierdut. Desi a aflat ca nu este fiica ei adevarata, Zoya o iubeste in continuare pe Katya si spune ca mereu o va considera copilul ei, scrie The Sun.

Sursa foto: The Siberian Times


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si