Close sidebar
Close sidebar

A aflat dupa 30 de ani ca fata pe care a crescut-o nu este a ei. Fiica biologica ajunsese la o mama alcoolica si un tata criminal

Povestea unei mame in varsta de 69 de ani pare desprinsa dintr-un scenariu de film. Dupa 30 de ani, a aflat ca fata pe care o crescuse nu este de fapt a ei. Fiica biologica ajunsese intr-o familie dezorganizata, cu o mama alcoolica si un tata criminal.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 29 ianuarie 1987, Zoya Tuganova aducea pe lume o fetita intr-o maternitate sovietica. Dupa cateva zile, mama si fiica, pe care a numit-o Katya, au fost externate. Zoya si-a crescut fiica intr-un mod exemplar. Katya a avut mereu parte de tot ceea ce si-a dorit, a primit o educatie aleasa, iar mama ei a dus-o la cei mai buni medici atunci cand a avut vreo problema de sanatate.

Desi aveau o relatie extraordinara, cele doua simteau ca ceva nu este in regula. Nu exista nicio asemanare intre Katya si parintii ei. Dupa ce Katya a implinit 30 de ani, ea a vrut sa verifice daca intradevar Zoya este sau nu mama ei biologica, iar femeia de 69 de ani a ajutat-o. Ce au aflat cele doua a fost de-a dreptul cutremurator.

In maternitate, Katya a fost incurcata cu o alta fetita, nascuta la aceeasi data, Luciya.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Viata Luciyei a fost una de cosmar. Ea a fost crescuta de Elvira, mama biologica a Katyei. La scurt timp dupa ce a ajuns cu Luciya acasa, sotul Elvirei a inceput sa o bata pe acesta si sa ii reproseze ca l-a inselat. El nu a recunoscut-o pe Luciya ca fiind copilul lui si l-a omorat pe un vecin pe care il suspecta ca ar fi amantul sotiei sale.

El a ajuns la inchisoare, iar Elvira a cazut in patima alcoolului. Luciya a dus o viata grea, intr-o saracie crunta. Elvira a murit, iar fiica ei a ajuns intr-un orfelinat.

Acum Luciya este casatorita si este mama a trei copii. Ea este casnica, iar sotul ei lucreaza pe unde apuca. Diferenta dintre ea si Katya este una imensa.

Katya este aboslventa unei universitati de prestigiu, este o tanara frumoasa si extrem de increzatoare in fortele proprii. In schimb, Luciya este timida, o tanara fara educatie si saraca. 

Femeia de 69 de ani incearca acum sa creeze o legatura cu fiica ei biologica si cu nepoti si sa recupereze timpul pierdut. Desi a aflat ca nu este fiica ei adevarata, Zoya o iubeste in continuare pe Katya si spune ca mereu o va considera copilul ei, scrie The Sun.

Sursa foto: The Siberian Times

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI