Close sidebar
Close sidebar

A ajuns la ginecolog cu dureri cumplite, iar medicului nu i-a venit sa creada cand s-a uitat mai bine la ea! Ce se intampla in fiecare noapte in timp ce femeia dormea?

Un caz medical din Statele Unite ale Americii a facut incojurul presei. O femeie a mers la un control medical la ginecolog, din cauza durerilor puternice pe care le acuza in zona pelviana, iar in urma unei radiografii, medicul i-a dat un verdict socant.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Specialistul a observat cu stupoare cum in interiorul pacientei se afla mai multe fire de par ciudate, iar mai apoi, un ghemotoc de par.
In momentul in care pacientul a vazut descoperirea medicului, a recunoscut imediat ca firele de par provin de la pisica ei.

Femeia obisnuia sa doarma noaptea impreuna cu pisica si iubitul ei in pat, iar medicul a tras concluzia ca firele de par lasate pe asternut s-au lipit de organele sexuale ale celor doi, iar in timpul actului sexual, pacienta s-a pricopsit in timp cu mai multe fire de par acumulate in vaginul ei. 

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Sursa: wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI