Darius avea doar noua luni si era cea mai mare bucurie a parintilor. Intr-o noapte micutul a facut febra mare, asa ca mama l-a dus de urgenta la spital. Medicii, concentrati pe ceea ce parea o simpla raceala, i-au dat un antitermic si i-au prescris un tratament pentru acasa.

Elena Bobaru, mama: “ Avea febra 40 si jumatate. Nu puteam sa stau acasa.

Am plecat la medic sa vedem ce are copilul. S-a uitat si a spus ca are putin rosu in gat, dar nu e nimic grav”.

Pe timpul noptii micutului i-a crescut din nou febra si i-au aparut niste pete pe corp, asa ca la 6 dimineata parintii ingrijorati l-au adus din nou la spital. A fost, insa, prea tarziu. Mama bebelusului nu intelege de ce medicii au trimis-o acasa inca de prima oara, daca micutul era atat de bolnav.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“M-am dus si am tinut manutele acelea reci, tot corpul umflat, visiniu, negru.

Nu-l recunoasteam, parca nu era copilul meu. M-am dus cu hainutele sa ma interneze si la urma am venit numai cu hainutele, copilul a murit acolo”, povesteste mama.

Costel Bobaru, tata: “ Ii acuz ca seara mi-au spus ca are numai rosu in gat si dimineata aud ca are un virus puternic. Eu nu inteleg daca era copilul foarte bolnav de ce nu l-a internat”.

Abia dupa autopsie parintii au aflat ca micutul avea o malformatie cardiaca nedepistata nici macar dupa analizele din timpul sarcinii. Din aceasta cauza, bebelusul a facut o forma grava de pneumonie,care a dus la prabusirea sistemelor de aparare a organismului. Specialistii nici n-au banuit ca micutul suferea de asa ceva.

Citeste si: Un deputat PNL s-a rasturnat cu masina si a fost ranit

“Avea o malformatie de cord care si ea a contribuit la tristul si nefastul caz”, a precizat dr. Mihai Gafencu, purtator de cuvant Spitalul de Copii Timisoara.

Parintii au facut o plangere penala si vor depune si o sesizare la Colegiul Medicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si