După amenințarea bărbatului, femeia s-a speriat și a alertat poliția, copilul fiind găsit nevătămat. Aceasta nu a vrut în schimb să depună plângere. 

Cum l-au găsit polițiștii pe bărbat

La sosirea echipajelor de poliție, bărbatul era acasă cu fiul său. Copilul nu prezenta nicio urmă de violență, dar bărbatul a fost preluat de polițiști.

Citește și: Un adolescent de 16 ani din SUA a ucis o tânără de 13 ani, apoi și-a rugat prietena să îl ajute să scape de cadavru

Femeia nu a vrut să depună plângere. S-a emis ordin provizoriu de protecție și i s-a montat individului brățară de monitorizare.

Larisa, mamă a doi copii, a fost ucisă de concubin

Larisa, o tânără româncă, a fost ucisă în străinătate de concubin. Femeia era mama a doi copii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânăra a avut parte de un sfârșit cumplit. Femeia a fost ucisă cu bestialitate de concubinul ei. Daniel Blănaru, românul de 34 de ani care a fost acuzat pe 12 august de uciderea concubinei sale la domiciliul comun situat în cartierul Rathmore din orașul irlandez Athboy (comitatul Meath), a fost trimis în judecată la Înalta Curte (Central Criminal Court) din Dublin, informează Lm.fm.

Citește și: Fiul edilului din Bușteni este acuzat că s-a branșat ilegal la sistemul public de apă. Oamenii legii au deschis dosar penal

Larisa Șerban avea 26 de ani și doi copii minori. Tânăra a fost găsită fără cunoștință în locuința sa și a murit la puțin timp după aceea, în dimineața aceleiași zile, potrivit presei irlandeze.

Într-un caz separat, Andrei Marian Dobra, românul de 33 de ani acuzat că a ucis-o în data de 12 noiembrie pe Ioana Mihaela Păcală, viitoarea sa logodnică în vârstă de 30 de ani, la locuința acesteia

din Ratoath (Meath), și-a văzut cazul reprogramat.

Cu domiciliul în River Wak Court, Fairyhouse Road, Dobra urma să apară joi, 24 noiembrie, în fața Tribunalului Trim, dar acesta ar fi contactat Covid-19 săptămâna trecută.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si