Regele Mihai a decedat pe 5 decembrie 2017, in Elvetia, trupul sau neinsufletit fiind adus ulterior in tara, inmormantarea avand loc pe 16 decembrie, la Curtea de Arges, in noua capela regala.

Regele a fost inmormantat langa Regina Ana, iar Casa Regala a Romaniei a anuntat ca nimeni nu va putea sa viziteze cavoul timp de 40 de zile de la inhumarea acestuia.

Totusi, cineva din anturajul Casei Regale a intrat si a facut o fotografie cu locul de veci al Regelui, pe lespede fiind depuse o icoana si o coronita din flori albe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Casa Regala a Romaniei a ridicat recent, la Curtea de Arges, o Catedrala Arhiepiscopala si Regala, chiar la intrarea in manastire. Capela a fost construita cu sprijinul Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului. In biserica veche de la Curtea de Arges odihnesc Domnitorul Neagoe Basarab, Regele Carol I, Regina Elisabeta, Regele Ferdinand I si Regina Maria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si