Regele Charles al III- lea apare în primul său portret oficial, în calitate de monarh. Palatul Buckingham a prezentat setul de fotografii, realizat imediat după încoronare, care îi înfățișează pe rege, regină și întreaga  familie regală.

Citește și: FOTO: Prietenul lui Harry și Meghan a postat o imagine de ziua lui Archie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

În primul său portret ca rege, Charles al III- lea este imortalizat în sala Tronului din palatul Buchingham. Regele stă așezat, este îmbrăcat în robă și are pe cap Coroana Statului Imperial. În mâna dreaptă ține sceptrul monarhilor britanici. Fotografia Camilei o arată pe regină zâmbitoare, în Sala Verde a palatului, în picioare, cu veșmintele purtate la Încoronare.

Primul portret oficial al regelui Charles al III-lea a fost făcut public

Casa regală britanic a publicat și primul portret oficial de familie, în care sunt prezenți regele și regina, alături de William și Kate, dar și alți membri ai familiei. Este prima ședință foto oficială și primele portrete publice realizate de Charles și Camilla, după ceremonia de Încoronare ce a avut loc sâmbăta, la Westminster Abby in Londra.

Citește și: FOTO/VIDEO- Charles al III-lea este noul Rege al Marii Britanii! Cum a fost la ceremonia de încoronare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si