Close sidebar
Close sidebar

A apus vremea colindatului! Ce activitati de Sarbatori prefera sa desfasoare tanara generatie

Timpul petrecut în familie valoarea o avere. Ca sa nu va plictisiti niciodata, iata cu ce solutii venim!

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Weekend-urile parca nu mai sunt facute pentru plimbari in aceasta parioada. Din cauza frigului o mare parte din timpul liber ni-l petrecem in casa iar pentru a scapa de plictiseala apelam la board games. Sunt jocuri distractive care va pun la incercare inteligenta si imaginatia. Va puteti bucura de ele in gasca sau in famile.

Corina Buhus, librar: Dupa cum va puteti da seama este vorba despre calendarul Aztec. Se joaca cu alti prieteni, doua, patru persoane si trebuie sa fim mai mari de 13 ani ca sa intelegem despre ce este vorba.  Fiind o civilizatie mai straveche e vorba despre puteri ale zeilor, despre planete, aliniament, cum si unde putem construi, astfel incat sa ne putem ajuta de puterile ceresti. Este la pretul de 140 de lei jocul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ioana Casian, consultant vanzari- magazin jucari: Aici avem un adevarat thriller. Este vorba despre o crima in care avem 6 suspecti. Ideea este sa cautam in interiorul conacului indicii. Putem sa si rasturnam conacul, facem totul ca sa gasim suspectii.

Corina Buhus, librar: Ne-am oprit la niste personaje magice pentru ca cei mici sunt fascinati de ce inseamna vrajitorie si magie, hocus-pocus. 03.44…03.53 In comparatie cu celelalte jocuri poate fi incorporat si in gadjet-uri. Acum cu greu mai putem sta deoparte. Poate fi folosita si tableta, se scaneaza acest cod de bare si se joaca live online. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI