Tragedie fără margini pentru mai multe familii, după ce un club de noapte s-a transformat în scrum într-o clipă și a făcut multe victime. 

Un club de noapte ce se afla în renovare, situat la subsolul unui bloc de 16 etaje, din districtul Beșiktaș, în Istanbul, a ars ca o torță și a făcut prăpăd.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bărbat de 60 de ani. A murit carbonizat, în propria locuință, după ce totul s-a făcut scrum

Incendiu Istanbul

Imagini de la fața locului

[Sursa foto: Captura video / GZT]

12 persoane au murit, alte 15 au fost rănite

Din primele informații ajunse publice, în local se desfășuram lucrări de renovare în momentul în care un incendiu puternic a izbucnit și a cuprins totul.

Conform publicației  The Anatolia Post, imediat s-a dat alarma, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe, dar și mașini de poliție., 31 de autospeciale în total.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Salvatorii s-au luptat cu flăcările, dar și pentru a salva cât mai multe vieți. Din păcate, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru 12 persoane aflate în interiorul clubului, care ajutau la renovarea locației, fiind declarate decedate. 

De asemenea, alți 15 oameni au fost grav răniți și transportați pe brațe la ambulanțele din zonă și, ulterior, la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Acum, în urma dezastrului cu care s-au luptat 86 de pompieri, guvernatorul Istanbulului, Davut Gul, a ieșit la rampă și a făcut o primă declarație pe subiect.

Conform spuselor sale, focul a izbucnit la etajele -1 și -2, acolo unde opera un centru de divertisment, confirmând și numărul victimelor.

Citește și: VIDEO-Sute de elevi și profesori evacuați din cel mai mare liceu din Bistrița. De la ce ar fi pornit, de fapt, totul

Incendiu Istanbul

Imagini de la fața locului

[Sursa foto: Captura video / GZT]

"Sunt 23 de persoane afectate de incident. 12 au murit, iar 15 au fost rănite. Continuă îngrijirea celor răniți. Victimele erau implicate în renovarea clubului", a transmis oficialul.

Totodată, și primarul general al Istanbulului a luat cuvântul, transmițând condoleanțe familiilor îndoliate și putere pentru o recuperare rapidă celor 15 răniți.

"Ne pare foarte rău că 12 cetățeni și-au pierdut viața în incendiul din Gayrettepe. Avem 15 răniți. Mila Domnului pentru cei decedați și recuperare rapidă celor răniți", a spus primarul general al Istanbulului, Ekrem Imamoglu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si