În mediul online și nu numai, s-a vehiculat în ultimele trei zile că cel mai bogat om din lume, Elon Musk, ar urma să dea o petrecere incendiară la Castelul Bran, pentru a sărbători Halloweenul. 

Este drept că, cineva a organizat o petrecere exclusivistă, dar fără Elon Musk și fără Angelina Jolie. Miliardarul nu și-a făcut apariția deloc, iar organizatorii petrecerii sunt, de fapt, niște prieteni apropiați de-ai săi.

Iată despre cine este vorba!

Cine a organizat petrecerea exclusivistă de la Castelul Bran

Organizatorii evenimentului care a luat amploare zilele acestea în România sunt omul de afaceri Peter Thiel și soțul lui, Matt Danzeisen, cei doi fiind căsătoriți din anul 2017.

Prezența celor doi miliardari a fost confirmată atât la București, cât și la Brașov, iar printre invitații lor s-au aflat într-adevărat oameni de afaceri, investitori, artiști și câțiva români afaceriști.

Citeste si: Vedete de la Hollywood, în vizită, la Biserica Neagră din Brașov

Elon Musk nu a fost prezent la petrecerea anului

Fanii lui Elon Musk  au avut partea de o surpriză atunci când au aflat că, de fapt, nu există nici urmă de miliardar, nicăieri în România! Pe lângă faptul că petrecerea luxoasă a fost dată de miliardarii Peter Thiel și Matt Danzeisen, absența fondatorului Tesla a fost, de asemenea, confirmată și de Sorin Constantinescu, fost consilier în Guvernul României pentru jocurile de noroc și cu

multe afaceri în domeniu.

„A înnebunit internetul cu povestea cu Elon Musk care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro cash oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi”, a scris Sorin Constantinescu pe o rețea de socializare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: FOTO/VIDEO- Reuniunea celor mai bogați oameni ai lumii are loc la Castelul Bran! Detalii despre petrecerea exclusivistă a lui Elon Musk din inima Transilvaniei

Peter Thiel și Matt Danzeisen, în centrul Brașovului!

Peter Thiel și soțul său, Matt Danzeisen, au fost văzuți la un local din centrul Brașovului, alături de ei fiind câțiva invitați.

Potrivit adevărul.ro, șeful restaurantului Prato, Laurențiu Iordache, a precizat că a fost un brunch obișnuit, fără lucruri ieșite din comun.

„Le-am prezentat un meniu, care a fost agreat de către organizatori, nu s-a vrut nimic special, în afară de ceea ce avem noi în meniu, a fost doar un brunch. Au avut o singură solicitare, pe partea de detox, să aibă chestii vegetariene, fresh-uri, sucuri naturale, pe bază de plante, pe bază de legume, nimic altceva“, lămurit Laurențiu Iordache. Acesta a mai menționat că meniul a fost între 75- 100 de euro de persoană. 

La momentul plecării, Peter Thiel, care era îmbrăcat cu pantaloni scurți și avându-l pe soțul său alături, a zâmbit, dar nu a comunicat absolut deloc cu reporterii. Apoi, cei doi au urcat într-o limuzină și au plecat spre hotel.

A avut loc o petrecere cu adevărat monstruoasă la Castelul Bran, dar fără Elon Musk. Cine a organizat, de fapt, petrecerea?

A avut loc o petrecere cu adevărat monstruoasă la Castelul Bran, dar fără Elon Musk. Cine a organizat, de fapt, petrecerea?

[Sursa foto: adevărul.ro]

Citeste si: VIDEO |Dani Mocanu, invitație de la Elon Musk la Castelul Bran: „Cumetre, sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme!”

Un român a fost invitat la petrecerea exclusivistă

În presă se vehiculează că mai mulți români ar fi participat la grandioasa petrecere a miliardarilor lumii. Ei bine, printre puținii români care s-ar fi aflat la petrecerea anului, ar fi fost și Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială. De curand, el ar fi fost văzut alături de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla și om extrem de apropiat de Elon Musk.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

A avut loc o petrecere cu adevărat monstruoasă la Castelul Bran, dar fără Elon Musk. Cine a organizat, de fapt, petrecerea?

A avut loc o petrecere cu adevărat monstruoasă la Castelul Bran, dar fără Elon Musk. Cine a organizat, de fapt, petrecerea?

[Sursa foto: Facebook Ovidiu Toma]

Cine sunt Peter Thiel și Matt Danzensein

Miliardarul american Peter Thiel este investitor în Silicon Valley și membru al echipei lui Donald Trump. În plus, el este și co-fondatorul Paypal. El a pus bazele sistemului de plăți online Paypal în 1998, împreună cu Max Levchin și Luke Nosek. Compania a fuzionat ulterior cu X.com, condusă atunci de Elon Musk şi a devenit companie publică la data de 15 februarie 2002. În cursul aceluiaşi an, a fost preluată de eBay pentru 1,5 miliarde de dolari. În prezent, Thiel ocupă locul 297 în topul Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 7,19 miliarde de dolari. 

Matt Danzeisen, soțul lui Peter Thiel, este un om de afaceri, investitor și expert financiar american de succes. Acesta lucrează la Thiel Capital, compania soțului său, ca administrator de portofoliu. Compania care se află în San Francisco se concentrează în primul rând pe furnizarea de sprijin strategic și operațional organizațiilor aflate sub controlul lui Thiel. Există informații că Matt a investit și în companii FinTech, dar detaliile exacte nu au fost dezvăluite. Potrivit ultimelor estimări, averea lui s-ar ridica la 2,5 miliarde de dolari. 

Citeste si: Oana Roman a reacționat, după ce a aflat de venirea lui Elon Musk la Castelul Bran. Vedeta se află cu fiica sa la Brașov: „Va trebui să săriți gardul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si