Close sidebar
Close sidebar

A băgat cuțitul în propriul frate. Un bărbat în vârstă de 61 de ani, recidivist, ridicat de polițiști

Un bărbat abia eliberat din închisoare, unde intrase pentru că și-a omorât vecinul, a recidivat. Acesta și-a înjunghiat în piept fratele, motivul fiind o datorie mai veche.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi frați sărbătoreau în momentul în care, după câteva pahare în plus, bărbatul și-a amintit că fratele său îi era dator. Recidivistul i-a înfipt cuțitul în piept, iar bărbatul s-a prăbușit într-o baltă de sange.

Vecinii au auzit scandalul și au sunat imediat la Poliție, rănitul fiind preluat de ambulanță într-un timp foarte scurt și dus la spital în stare critică. Potrivit medicilor, lama cuțitului i-a trecut milimetric pe lângă inimă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bărbatul în vârstă de 61 de ani a ajuns iar în fața judecătorilor timișoreni care au luat decizia de a-l aresta pentru 30 de zile. El este cercetat pentru tentativă de omor.

sursa foto: Opinia Timisoarei 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI