Judecătoria Vaslui a dispus, în data de 25 mai 2023, încetarea procesului penal față de un individ din localitate, după ce acesta ar fi bătut și amenințat cu moartea un polițist.  

Decizia instanței nu este definitivă. Bărbatul, recidivist, este cunoscut cu multe fapte la activ.  

Citește și: Încăierare ca în filme în Elveția, unde un român a bătut cu sălbăticie doi polițiști. Unul dintre ei și-a dat demisia după actul de agresiune: „Auzeam cum trosneau oasele”

Agresorul a fost imobilizat

„La punerea în executare a unui mandat de percheziţie, inculpatul nu a fost deloc intimidat de numărul mare de agenţi de poliţie prezenţi, a iniţiat actul de agresiune fizică cu agentul de poliţie care îi explica, calm, necesitatea executării de bună voie a mandatului de percheziţie, precum şi faptul că în sarcina părţii civile nu se impune a se reţine vreo culpă”, a stabilit instanța de judecată. 

Agresorul a fost, în cele din urmă, imobilizat și audiat, dar a negat fapta.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un microbuz a fost atacat cu bâte în Maramureș. Călătorii au trecut prin clipe de coșmar

„Nu poate fi ignorat nici cazierul judiciar al inculpatului, acesta a avut multiple aplicări ale legilor penale, fiind condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, violare de domiciliu, ameninţarea, furt, ultrajul contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice fiind arestat în data de 23.05.2007.

Rezultă profilul unei persoane violente, aspect reţinut şi în procesul verbal din data de 28.11.2016, unde se surprinde imposibilitatea efectuării cercetării la faţa locului”, a ținut să precizeze judecătorul care a instrumentat cazul.

Încăierare ca în filme în Elveția, unde un român a bătut cu sălbăticie doi polițiști. Unul dintre ei și-a dat demisia după actul de agresiune: „Auzeam cum trosneau oasele”

Scene înfiorătoare pe o stradă din Elveția. Un român cu „o energie criminală deosebită” a bătut cu sălbăticie doi agenți de Poliție. Ambii sunt acum traumatizați și diagnosticați cu afecțiuni psihice. 

Citește și: Un bărbat din Târgu Mureș s-a dat drept polițist, folosind o legitimație falsă. De ce s-a dat drept om al legii

Responsabil de conflict este un român de 45 de ani. Întâmplarea a avut loc anul trecut, pe data de 4 mai, atunci când doi polițiști din Heerbrugg patrulau în oraș, alături de un alt coleg.

Atunci, l-au văzut pe bărbat împingând o bicicletă supraîncărcată și l-au oprit pentru un control de rutină.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  Scandal general în cancelaria unui liceu din Sibiu. Un profesor a refuzat să încheie mediile elevilor de clasa a XII-a

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si