Tragedia s-a petrecut în Harghita! După ce a băut mai multe pahare, o femeie în vârstă de 63 de ani din localitatea Toplița și-a înjunghiat soțul.

Alarma s-a dat joi, 27 iunie, în jurul ore 20:30, când oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost înjunghiat chiar de către partenera de viață.

Citește și: Tragedie fără margini în Bihor! Un bebeluș de 10 luni a pierit într-un accident rutier

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

barbat injunghiat, psihiatrie, bautura

Bărbatul de 59 de ani nu a mai putut fi salvat

La locul tragediei au venit oamenii legii și echipaje medicale, care au încercat să îl resusciteze pe bărbatul înjunghiat. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urma actului de violență, femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Tulgheș. Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz. 

„Din primele cercetări efectuate, de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, a rezultat faptul că o femeie, de 63 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan iscat între aceasta și concubinul său, de 59 de ani, i-ar fi aplicat acestuia din urmă mai multe lovituri în zona abdomenului, cu un obiect tăietor înțepător.

Față de femeia în cauză, procurorul de caz a dispus măsura internării nevoluntare la Spitalul de Psihiatrie din Tulgheș”, au precizat reprezentanții IPJ Harghita.

Citește și: La scurt timp după ce a fost eliberat, un bărbat din Iași și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe cineva”. Ireal de ce a recurs la un asemenea gest

barbat injunghiat, psihiatrie, bautura


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si