Vremea s-a dezlănțuit, noaptea trecută, în mai multe județe din țară. Rafalele de vânt au ajuns până la 100 km/h. Mai multe acoperișuri au fost smulse, iar copacii au fost puși la pământ. Oamenii au crezut că autoturismele le vor fi puse la pământ.  

În Suceava, vântul a atins 90 de km/h, iar un copac a străpuns tencuiala unei case. Gheața a ajuns de dimensiunea unui ou, iar o stație de carburanți și o vilă din Neamț au fost făcute țăndări.

Un pod a fost pus în totalitate la pământ.  

Citește și: Alertă de vreme severă imediată în Capitală

Localnic:  „Numai dintr-o dată a căzut prima grindină, cea de pe margine. Și apoi toate, una după alta.” 

Localnic:  „La un moment dat am crezut că ne ia mașinile pe sus.” 

Localnic: „O să sun la primărie să văd despre ce e vorba, dacă ne pot ajuta.” 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fulgerele au făcut spectacol pe cer, ia două persoane și-au găsit sfârșitul, loviți de fulger.  

Citește și: Opt vaci au fost lovite de trăsnet. Doi bărbați, care se aflau cu ele, și-au pierdut și ei viața

Furtună puternică, noaptea trecută, în Munții Parâng. O persoană a fost trăsnită 

Furtună puternică, seara trecută, în Munții Parâng, atunci când o persoană a fost trăsnită și a suferit răni grave. Transalpina a fost acoperită de gheață.  

„Persoană trăznită în timpul furtunii în zona «Muntinul» din masivul Parang. Intervin patru salvamontiști aflați în serviciul de tură operativă din Baza Salvamont Rânca. A fost predat la Ambulanță și îl transporta de urgență la spitalul din Craiova“,  a anunțat șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu.

Furtuna din Munții Parâng a adus grindină în cantități mari pe Transalpina și căderi de pietre.  „Furtuna puternică în masivul Parâng cu cantități mari de apă căzută, grindină și scurgeri de pietre de pe versanți. 

Citește și: VIDEO- Furtună violentă în mai multe județe din țară! Cel puțin 4 persoane au fost rănite

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Salvamontiștii aflați în tura operativă în baza Salvamont Rânca au ieșit în zona de creasta sa vadă dacă cei care se aflau pe traseul de creastă sau în taberele de corturi precum și tranzitează cu mașinile sau motocicletele Transalpina au probleme“,  a

transmis Salvamont Gorj. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi seară, o avertizare de tip cod roșu de vijelie puternică, în mai multe localităţi din judeţul Harghita. Au fost   vijelii puternice   cu rafale de peste 90 de kilometri pe oră, grindină de mari dimensiuni, descărcări electrice şi ploi torenţiale.  Vremea rea a făcut prăpăd.

Vremea a făcut mari probleme în țară. Atât temperaturile extreme, cât și vijeliile au făcut ravagii seara trecută. Mai multe zone au fost afectate, copaci rupți și acoperișuri luate de vânt. 

Citește și: Anuțul momentului de la meteo! 18 județe intră sub avertizare de ploi, grindină și vijelii

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si