"Iesi afara!stati! stati! iesi afara! iesi afara! iesi afara, ma zis nu pune mana pe mine!"

Asa este tratata echipa Kanal D de angajatii unui centru medical. Desi prezenta noastra acolo este pe deplin justificata!

"Vrem un punct de vedere! Iesiti, va rog!..hai! Hai! Jos! Aveti ceva de ascuns?"

Ne conformam, caci vedem ca nu avem cu cine sa discutam civilizat! Venisem cu doamna Marina sa cerem explicatii pentru o comanda" speciala"!

Sa va prezentam patania femeii. Pasul 1. Esti atras de promisiunea ca ti se fac analize gratuite. Cine sa spuna NU in fata unei asemenea oferte?

ILIE MARINA: "Era un pusti care impartea pliante si m-a atras ca mi-a spus ca sunt gratuite!"

Pasul 2.Doamna Marina se prezinta la centrul medical pentru analize. Participa inainte si la o prezentare de produse. Iar rezultatul examinarii ii vizeaza direct portofelul.

##CITAT151##

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

ILIE MARINA: "Din toate astea trei pagini cate sunt una singura e in parametri, deci pot sa ma astept la lumanare in urmatoarele zile"

Ca sa se vindece... evident are nevoie de produsele centrului. Asa ajungem la pasul 3 in care cei care se laudau cu oferta gratuita anunta si primele costuri.

ILIE MARINA: "In functie de analizele astea mi s-a recomandat salteaua, si purificatorul de apa"

Orice tehnica de vanzare se bazeaza si pe neatentia clientului.

Doamna Marina a semnat un act, fara sa realizeze ca se angajeaza sa achite daune serioase, daca nu mai cumpara produsele. Ar fi indus-o in eroare termenul de comanda speciala.

ILIE MARINA: "M-a facut sa imi fie rusine practic, haideti sa facem o cerere si veniti luni daca faceti si terapie si mergem la banca sa facem contractul. Si am semnat cererea de comanda"

Comanda este un contract in toata regula. Cand clienta isi da seama, este prea tarziu.

ILIE MARINA:" In cazul in care vreti sa anulati trebuue sa platiti 30% din totalul comenzii, asta era 7200. Zic, vai de mine cum sa platesc atata. Odata ce nu benefeciez."

Adica peste 2000 de lei. Si ii mai scapa un aspect: ratele nu se platesc direct la firma, ci urmeaza sa faca un credit la banca.

ILIE MARINA: "Nici pe asta nu am inteles-o, din cate mi s-a explicat, merg acolo sa ma pun de acord cu banca sa merg sa achit o suta de lei lunar."

Am mers alaturi de doamna Marina la sediul firmei, pentru a cere un punct de vedere. Raspusnul ne-a lasat fara cuvinte...

Iar reactiile violente continua chiar si in momentul in care parasim incinta centrului medical.


"Iesi mai dracu! Ca iti dau una de iti sparg camera de prost!"


Culmea este ca reprezentantii centrului au chemat politia, suparati ca i-am deranjat cerandu-le un punct de vedere!

"Noi am venit sa le cerem un punct de vedere cu doamna pentru niste clauze abuzive"

"Se poate prezenta la sediul sectiei de politie pentru a depune plangere cu privire la clauzele contractului", a spus politistul.


Acum problemele doamnei Marina au ajuns si pe masa inspectorilor de la protectia consumatorului.

PAUL ANGHEL: "Ulterior acestei sesizari, reclamatii, fie daca e de competenta noastra o vom trimite instantelor de judecata sa vedem daca clauza respectiva prin care trebuie sa returneze cei 30 la suta este sau nu abuziva, prezumtiv abuziva. Daca exista suspiciunea ca poate fi inselat sa nu semneze pe loc, sa ia contractul acasa"

In plus, nu va lasati pacalit de ofertele care sunt prezentate drept gratuite. Niciodata nu poti sti ce se ascunde in spatele lor.







Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si