Un bărbat a cheltuit bani grei pentru a demonstra, în fața judecătorilor, că a fost abuzat de soția sa, pe parcursul celor 20 de ani de căsnicie. 

Bărbatul a declarat că a fost supus la chinuri groaznice. În același timp, femeie mărturisea instanței că, de fapt, ea ar fi victima. 

Bărbat abuzat de soție timp de 20 de ani

Richard și Sheree Spencer păreau că au viața și familia perfectă.

Cei doi soți aveau împreună trei fete, dețineau o mașină scumpă și locuiau într-o vilă cu șapte dormitoare.

În spatele tuturor aparențelor și pozelor fericite, între Richard, 47 de ani, și Sheree, 46 de ani, situația era total opusă. Aceștia se pare că aveau certuri și conflicte mereu, iar, potrivit presei străine thesun.co.uk, Sheree se pare că era, de cele mai multe ori, agresiză cu soțul său.

După 20 de ani în care a îndurat mai multe orori, chinuri groaznice, Richard a decis că nu se mai poate. Acesta a mers în instanță pentru a cere divorțul și pentru a-și acuza soția de abuz.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sheree nu a acceptat situația și, în fața judecătorilor, încerca să pară o victimă.

cearta sot si sotie

 Un bărbat a îndurat mai multe orori timp de 20 de ani

[Sursa foto: istockphotos]

Richard a luptat o lungă perioadă prin instanță pentru a demonstra adevărul. După ce a cheltuit o avere prin tribunale, judecătorii i-au acordat dreptate, în urma unei filmări.

Una dintre camerele de monitorizare ale copiilor din casă a surprins un moment în care Sheree îl amenința pe Richard, ținându-i cuțitul în jurul gâtului.

Această filmare, alături de alte 39 de clipuri video și 43 de poze incriminatorii, a întors cazul în favoarea lui Richard, pentru că judecătorii au acuzat-o pe Sheree de abuz.

Privind filmarea, m-am detașat emoțional de ea. Văd că sunt eu și văd copiii pe fundal. Dar simt că mă uit la ceva despre altcineva, a declarat Richard, potrivit presei  thesun.co.uk.

Citește și: Văduva lui Aleksei Navalnîi, noi acuzații dure la adresa lui Vladimir Putin: ”Nu este un politician, ci un infractor”. Ce dezvăluiri a făcut, în numele răposatului soț?

Richard se pare că a realizat un documentar în care povestește cum i-a fost viața alături de o soție abuzatoare. Bărbatul își dorește ca nimeni să nu ajungă în situația lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si