Lauren Ledford, din Hermosa Beach, California, spune ca a comandat o pizza folosit o aplicatie cunoscuta in SUA, pentru care a platit la livrare.

Sase zile mai tarziu, insa, femeia s-a trezit cu o scrisoare de patru pagini lipita pe usa casei sale de curierul suparat ca nu a primit bacsis pentru livrarea sa, scrie Mirror.

Potrivit unei postari pe pagina ei de Facebook, Lauren a crezut ca pretul achitat la livrare acopera si costurile transportului, inclusiv bacsisul.

insa curierul a tinut sa-i atraga atentia ca, daca situatia se repeta, atunci o va jefui, caci ”cine stie de ce e capabil un curier care nu isi permite sa manance in acea zi”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Te rog, data viitoare, da bacsis soferului care face livrarea si, daca acel sofer sunt tot eu, si nu imi vei da bacsis, atunci e foarte probabil sa te jefuiesc. Glumesc, dar nu prea. Nu risca, totusi. Cine stie de ce e capabil un sofer nemultumit care nu-si permite sa manance in acea zi”, i-a scris barbatul.

Femeia a facut reclamatie la Politie si la compania de livrari, insa aceasta a refuzat sa-i dezvaluie numele angajatului.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si