O femeie a avut parte de un adevărat șoc când a văzut ce i-a adus curierul acasă! Sofia și-a comandat o friteuză și aștepta entuziasmată să îi fie livrată. Totuși, conținutul pachetului i-a depășit orice așteptare.

Tânăra a luat pachetul de la curier și l-a dus în casă pentru a-l deschide și a controla dacă totul este în regulă. A tras o sperietură zdravănă când a văzut ce a venit cu firma de curierat.

Citește și: VIDEO Escrocherie în numele Poștei Române. Noua metodă prin care sunt păcăliți oamenii

pachet, electrocasnice, soparla

„Bonusul” pe care l-a primit tânăra în pachet 

Femeia din Columbia a deschis repede pachetul, la scurt timp după ce l-a luat de la curier. Pe lângă aparatul pentru bucătărie, în cutie stătea liniștită și o șopârlă vie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

„Am comandat o friteuză cu aer de pe Amazon și a venit cu un însoțitor”, a scris tânăra pe X.

Femeia a luat legătura cu compania de la acre a comandat aparatul electrocasnic, dar până acum nu a primit o explicație clară despre modul în care reptila a ajuns în cutie.

pachet, electrocasnice, soparla

Nu este prima dată când animalele ajung în pachete împreună cu produsele comandate. Jackie Felix, în vârstă de 28 de ani, a descoperit că un oposum își făcuse culcuș în noul ei aragaz.

„Nu am idee cât timp a fost oposumul acolo. După cantitatea de excremente, ar fi fost cel puțin o săptămână”, a declarat femeia care lucrează pentru departamentul de sănătate din New Mexico.

Citește și: Ce a promis un bărbat în schimbul unei sume colosale? A fost prins de procurorii DNA în flagrant

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si