Conform IPJ Sibiu, întâmplarea a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului. Printr-un apel la 112, un sibian, în vârstă de 53 de ani, a solicitat la domiciliu prezența unui echipaj de poliție rutieră, afirmând că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul băut a decis să meargă tot cu mașina până la poliție

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă.

Însă, prin Dispeceratul IPJ Sibiu, echipajul a fost direcționat spre sediul Biroului Rutier, în fața căruia se afla bărbatul în cauză, acesta ajungând acolo cu propriul autoturism, pe care l-a condus de pe strada Brazilor până pe Bulevardul G-ral Vasile Milea.

Bărbatul va fi cercetat penal într-un dosar pentru conducere sub influența alcoolului

Citeste si: VIDEO|Un şofer neatent a plecat de la benzinărie cu tot cu pompa de carburant

Citeste si: Aglomeraţie pe DN1. Poliţiştii recomandă rute alternative

Polițiștii au constatat că bărbatul emana un miros puternic de alcool și după testarea alcoolemiei acestuia, a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sursa: Mediafax  

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si