Close sidebar
Close sidebar

A creat o afacere cu ramasite umane! Ideea e fabuloasa: „A inceput ca un proiect inspirat dintr-o tragedie, iar acum a devenit o afacere care schimba modul in care vedem moartea”

Justin Crowe, un designer din Santa Fe, New Mexico, a creat o afacere din ramasitele oamenilor. El transforma cenusa umana in cani, boluri, suporturi pentru lamanari si alte articole de ceramica.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cum a inceput totul, povesteste chiar el. Ideea i-a venit atunci cand bunicul lui a murit „ Am vrut sa creez o piesa de arta care sa le permita si altor oameni care trec prin aceasta experienta sa confrunte moartea in fiecare zi.”

„Am inceput sa colectez ramasite umane de pe internet. Am cumparat 200 de oase. Am cunostinte bogate in ceramica,si am stiut ca cenusa are proprietatea de a deveni lucioasa, asa ca am dezvoltat o retea speciala cu diferite ingrediente, printre care si cenusa umana. In 4 luni, am realizat 8 produse de servit masa", a povestit el pentru boredpanda.com.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Rezultatul a fost spectaculos. Datorita cenusii, vasele au capatat o culoare albastra lucuiasa. Asa a luat nastere noua lui afacere.

„Este un mod interactiv de a pastra cenusa celor dragi.

Asa ii pot tine aproape”, a mai spus el.

Afaceristul sustine ca realizeaza suporturi de lumanari, cani sau bijuterii din cenusa. „Am inceput ca un proiect inspirat dintr-o tragedie, iar acum a devenit o afacere care schimba modul in care vedem moartea”, a mai declarat el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI