O tânără de 20 de ani a trăit șocul vieții ei, când a auzit că suferă de o boală incurabilă. Femeia credea că are o simplă infecție urinară, dar a descoperit că are cancer la sânge. Tomografia computerizată a arătat că pacienta avea limfom Hodgkin în stadiul 3B- un cancer al sângelui care afectează sistemul limfatic. 

Citește și: Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

La o săptămână de la stabilirea diagnosticului, aceasta a început ședințele de chimioterapie. Pacienta avea simptome de gripă de mai multe luni, fapt pentru care s-a prezentat la spital pentru un consult.  

Ea acuza tuse persistentă și o umflătură deasupra claviculei, care era dureroasă la atingere. După diagnosticul de gripă de la spital, aceasta a mers și la un spital privat, unde a continuat consultațiile.  

„El [doctorul] a spus că nu am o piatră la rinichi, dar am ganglionii limfatici umflați în tot stomacul și lichid la inimă. A fost un șoc total- când a menționat inima mea, m-am gândit 'asta e tot pentru mine, voi muri'. În acel moment, medicii erau destul de siguri că este vorba de cancer" , a declarat ea pentru DailyMail. 

Citește și: Un tânăr român a rămas paralizat după ce a fost bătut de 16 oameni în Spania

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Aceasta a petrecut o săptămână făcând investigații care să îi ofere un rezultat pentru care să se trateze.  

„A fost un sentiment ciudat și, din anumite motive, primul lucru care mi-a venit în minte a fost "nu am apucat să mă căsătoresc", lucru de care nu mi-am dat seama că îmi păsa atât de mult" , a

spus tânăra. 

Tânăra a urmat tratamentul cu chimioterapie timp de cinci luni.  

Citește și: EXCLUSIV: S-a deschis în premieră primul centru gratuit de psihoterapie/ Răzvan Popa: ”Se estimează că afecțiunile psihice vor fi pe primul loc în ceea ce privește morbiditatea”

Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Daniela Urieșu, o româncă care a lucrat 10 ani în Italia, îndurând o boală crâncenă printre străini, a primit o nouă șansă la viață chiar în țara ei natală. Cu o puternică credință și o recunoștință nemărginită față de donator și medici, Daniela se pregătește acum să pornească într-o nouă etapă a vieții sale, plină de speranță și curaj.

„Mă iubește Dumnezeu”,  a povestit românca având o strălucire în ochi, relatează jurnaliștii de la   Monitorul de Botoșani.

Românca noastră a plecat din țara ei natală în urmă cu zece ani, în căutarea unei vieți mai bune. Mai apoi, femeia s-a dedicat în totalitate muncii în Italia.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și:  VIDEO- Divergențe între primarii din Capitală pe tema riscului seismic. Robert Negoiță, nemulțumit de Nicușor Dan: „Încerc să stabilim o întâlnire. Mă uit la el și tace”

În anul 2018, în timp ce se afla în țara care i-a devenit a doua casă, viața Danielei a fost zguduită de un diagnostic devastator.

„Am lucrat zece ani în Italia. A început să-mi fie rău. M-am dus la spital. Acolo îmi explicau doctorii dar nu înțelegeam. Apoi am venit acasă. Ulterior am mers la domnul profesor (medic – n.r.) și mi-a explicat ce am.

Am început tratamentul cu care am mers timp de cinci ani. După nu s-a mai putut și am început să fac dializă. Făceam de trei ori pe săptămână”,  a povestit conaționala noastră.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si