Femeia a luat în greutate 40 de kilograme în 10 luni și a primit o veste care a șocat-o. Avea o tumoră gigant la unul dintre ovare. Stările pe care le avea femeia ar fi putut india o sarcină, doar că acest lucru nu era posibil la vârsta de 62 de ani. Pe lângă durerea de stomac și mărirea abdomenului, aceasta avea și dificultăți în respirație.

Citește și: Cazul uimitor al femeii care a supraviețuit la 12 tumori. Ce au descoperit cercetătorii

Medicii au decis să o opereze ca să vadă ce anume avea femeia în abdomen. Când au deschis-o, au descoperit o tumoare de 39 de kilograme, pe care au descris-o într-un studiu recent.

La 6 luni după operație, ea nu mai prezenta simptome și nu avea markeri de cancer în sânge. Tumorile ovariene pot fi periculoase indiferent de dimensiune.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Planul Național de Combatere a Cancerului a fost aprobat de Parlament și devine lege. Andrei Baciu: „ În 2020 au fost raportate 98.886 de noi cazuri de cancer şi peste 54.000 de decese”

Cazul uimitor al femeii care a supraviețuit la 12 tumori. Ce au descoperit cercetătorii

Incredibil! O femeie a reușit să supraviețuiească, având un număr total de 12 tumori.

O femeie a reușit să supraviețuiască mai multor forme de tumori, la mai multe organe. Numărul total al tumorilor era de 12, iar cazul ei ar putea intra în istorie și ajuta la găsirea leacului pentru cancer. 

Femeia în vârstă de 40 de ani a fost  diagnosticată  pentru prima dată în primii săi ani de viață. Apoi au mai urmat să apară 11 tumori, însă le-a învins, reușind să se vindece!

Citeste si:  Klaus Iohannis a promulgat legea care aprobă Planul naţional de prevenire şi combatere a cancerului

The sun informează că femeia a suferit tumori diferite, astfel încât i-au fost afectate diferite organe ale corpului.

Până în prezent, cercetătorii au descoperit că tumorile acesteia au drept cauză o mutație genetică moștenită de la ambii săi părinți. Totuși,  sistemul său imunitar   generează un răspuns anti-inflamatoriu, precum „un scut”, care, de-a lungul anilor au a ajutat-o în lupta cu boala grea.

Citește și: Una dintre surorile Kardashian, suspectă de cancer: „o operație imediată pentru a-mi îndepărta o tumoare de pe față”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si