Lucian Isar, sotul senatoarei Alina Gorghiu, a fost implicat intr-un grav accident rutier, produs joi pe Valea Oltului. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, Loredana Sandu, a afirmat ca "un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit o autoutilitara si un autocamion. Autocamionul a aterizat pe calea ferata, motiv pentru care traficul feroviar a fost blocat". “Lucian Isar, în vârstă de 38 de ani, conducea un Porsche Cayenne destul de agresiv şi a făcut mai multe depăşiri riscante, potrivit martorilor.

El a fost singurul rănit în urma accidentului, ceilalţi şoferi neavând nevoie de îngrijiri medicale”, a relatat stiripesurse.ro.

Asa arata, dupa accident, masina condusa de Lucian Isar

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Sotul Alinei Gorghiu s-a ales cu dosar penal pentru vatamare din culpa, martorii relatand ca acesta ar fi condus agresiv pe tot parcusul drumului. Isar a fost transportat la spitalul din Ramnicu-Valcea, apoi a fost transferat la Spitalul Floreasca, unde se afla internat in stare stabila. Nu s-a deslusit inca misterul masinii pe care a condus-o Isar. Conform declaratiei de avere depuse de Alina Gorghiu, in decembrie 2016, pe numele lui Isar se afla o masina Audi Q7, fabricata in 2015 si achizitionata in leasing.

Este posibil ca, din decembrie pana la data accidentului, Isar sa isi fi cumparat alta masina, mai ale ca salariul sau de bancher este de peste 12.000 de euro pe luna. Celelalte variante ar fi ca Isar sa fi imprumutat masina de la un prieten sau sa o fi inchiriat de la o firma specializata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si