Asa a ajuns sa creasca sute de pasari ,din care face unul dintre cele mai fine pateuri. Delicatesa a ajuns, de curand, la loc de cinste pe mesele europenilor.
Libere, sanatoase, galagioase si fericite. Asa cresc 600 sute de bibilici in ferma dintre dealurile Harghitei, unde a prins aripi afacerea de succes a lui Robert Baricz.
-Asta e adapostul bibilicilor si dupa cum puteti vedea inauntru sunt paie, asa cum trebuie, si sunt si niste crengi, pentru ca bibilicile nu stau numai catarate.
Robert este unicul exportator din Europa de Est. Delicatesa sta pe mesele englezilor, francezilor, italienilor si nemtilor.
Si nu doar frumoasa, ci si sanatoasa. Dintre toate tipurile de pasare, bibilica are cel mai scazut nivel de grasimi, iar carnea este hranitoare, datorita mineralelor precum potasiul, fosforul si magneziul, pe care le are din belsug.
De la oul care abunda in vitamina A si pana la celebra carne de culoarea vinetei, toate se transforma in preparate delicioase.