Close sidebar
Close sidebar

A depasit masinile oprite la calea ferata si a fost izbit in plin de tren! Doi soti au pierit striviti de fiarele contorsionate!

Moarte socanta, surprinsa de camerele de supraveghere. Doi soti au fost spulberati de un tren, dupa ce barbatul, nervos ca s-a certat cu un alt sofer, a depasit masinile oprite la trecerea cu linia ferata. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai socant decat accidentul fulgerator e faptul ca tragedia  s-a intamplat din cauza unei crize de nervi. Barbatul de 38 de ani care era cu sotia lui in masina se certase cu cateva clipe inainte cu un alt sofer, care-i lovise din greseala bara masinii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

O camera de bord i-a surprins pe cei doi avand un schimb taios de replici. Apoi victima s-a urcat in masina si a parasit coloana de masini care astepta sa treaca trenul. Omul a trecut calea ferata chiar cand locomotiva era aproape.

Nenorocirea s-a intamplat azi dimineata, in jurul orei 8 si jumatate, in Braila.

Cei doi soti au murit pe loc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI