Close sidebar
Close sidebar

A desfăcut pachețelul copilului primit la școală și s-a crucit! E dezgustător ce a primit la prânz un elev din Piatra Neamț! "Nu poți să mânănci așa ceva. Nici la dușmani nu dai!"

Imagini și informații revoltătoare vin de la Piatra Neamț, acolo unde elevii de la o școală din oraș acuză că primesc mâncare alterată prin programul "laptele și cornul".

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Părinții micuților spun că este o bătaie de joc și ar vrea că reprezentanții școlii să nu le mai dea astfel de alimente copiilor, ba mai mult, cer să nu le mai ofere nimic pentru că ei oricum le dau pachețel micuților. "Nu se poate să le dai așa ceva. E bătaie de joc. Biscuiții au un gust ciudat, iar cornul e extrem de tare. Nu poți să mănânci. Nu aș da alimentele astea nici unui nevoiaș care e mort de foame.", sunt câteva din cuvintele părinților.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mai revoltat este părintele unui copil care a găsit un măr stricat în pachet, dar și un corn care arăta deplorabil. "Am avut noroc că nu l-a mâncat. Nici nu l-a desfăcut.

A venit cu el acasă și l-am găsit în pachet. Nu ai de unde să îl apuci. E stricat tot. Și cornul ăsta e praf. Mai bine nu le mai dă nimic", a spus omul revoltat.

Mai multe imagini și detalii de la fața locului vezi diseară la Știrile Kanal D de la ora 18:45!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI